18. september 2020
Tre drenge blev beskudt med softgun ved Burger King på Køgevej. Senere blev en 34-årig kvinde ramt af en plastikkugle på Københavnsvej ved Ro?s Torv. Foto: Kenn Thomsen
Tre drenge blev beskudt med softgun ved Burger King på Køgevej. Senere blev en 34-årig kvinde ramt af en plastikkugle på Københavnsvej ved Ro?s Torv. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilfældige ofre skudt med softgun fra kørende bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilfældige ofre skudt med softgun fra kørende bil
Roskilde - 27. januar 2020 kl. 11:09
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helt uden grund blev en løbende kvinde og tre drenge sent fredag aften beskudt med plastikkugler fra en passerende bil.

Ved Burger King på Køgevej kørte en hvid bil op på siden af de tre drenge på 13-14 år, hvorefter der fra bilen blev skudt fire-fem gange imod dem. De blev ikke ramt, men det gjorde en 34-årig kvinde senere.

Hun løb ved midnatstid på Københavnsvej ved Ro's Torv, da den hvide bil kørte op på siden af hende og rullede vinduet ned, hvorefter hun blev beskudt to gang og ramt på ballen af en plastikkugle.

Hun kom ikke til skade, men Midt- og Vestsjællands Politi ser med alvor på episoden og efterlyser nu vidner, der kan have set bilen og personerne i den.

- Det er jo groft at rette en pistollignende genstand mod nogen. De ved jo ikke, hvad det er, så det er i sig selv ubehageligt. Og bare at skyde mod folk på den måde - man kunne jo ramme et øje, siger Charlotte Tornquist, kommunikationsmedarbejder ved politiet.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk