13. december 2018
Peter Madsen er ny formand for Venstres kommuneforening og dermed også medlem af partiets hovedbestyrelse. Foto: Lars Kimer
gallery icon

Se billedserie

Peter Madsen er ny formand for Venstres kommuneforening og dermed også medlem af partiets hovedbestyrelse. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere byrod gør comeback som formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere byrod gør comeback som formand
Roskilde - 26. marts 2018 kl. 17:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 10 år på posten trak Fleming Friis Larsen sig tilbage som formand, da Venstres kommuneforening i Roskilde holdt generalforsamling.

- Jeg besluttede allerede før valget i november, at jeg ville trække mig, hvis jeg blev valgt til ældrerådet - og det gjorde jeg. Det harmonerer ikke så godt at sidde der, samtidig med at man er repræsentant for et parti, siger Fleming Friis Larsen, der fik stor applaus for sin indsats for partiforeningen.

Han har selv rekrutteret sin afløser. Det er Peter Madsen, som sad i byrådet indtil årsskiftet, og som blev et af ofrene for Venstres tilbagegang.

- Han har en masse ressourcer og viden om, hvad der foregår i byrådet. Med ham som formand bliver den viden og ekspertise bundet tættere til Venstre og vil kunne udnyttes, når han deltager i gruppemøderne, siger Fleming Friis Larsen, der nu pludselig kan konstatere, at Peter Madsen er formand for ham hele to steder. Peter Madsen er nemlig også nyvalgt formand i Roskilde Tennis Klub, hvor Fleming Friis Larsen også slår sine folder.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk