28. oktober 2020
Testcenteret på Sjællands Universitetshospital i Roskilde flytter den 1. oktober fra et udendørs telt på p-pladsen ved Vestermarksvej 5 ind i bygningen Vestermarksvej 14A. Foto: Lars Ahn Pedersen
Testcenteret på Sjællands Universitetshospital i Roskilde flytter den 1. oktober fra et udendørs telt på p-pladsen ved Vestermarksvej 5 ind i bygningen Vestermarksvej 14A. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Testcenter på sygehuset flytter indenfor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Testcenter på sygehuset flytter indenfor
Roskilde - 30. september 2020 kl. 11:00
Af Lars Ahn Pedersen

I sidste uge flyttede testcenteret på Dyrskuepladsen i Roskilde ud på Flyvestation Skalstrup, så testen henover vinteren kan foregå indendøre i stedet for i uopvarmede telte. Nu sker den samme øvelse så for testcenteret på Sjællands Universitetshospital i Roskilde, der nedlægges fra torsdag den 1. oktober.

arrow Læs også: Kaotisk start for nyt testcenter

I dette tilfælde bliver afstanden mellem den gamle og den ny placering dog en hel del kortere, idet testcenteret flytter fra det udendørs telt på parkeringspladsen ved Vestermarksvej 5 til indendørs faciliteter skråt overfor i Vestermarksvej 14A.

- Vi er glade for, at vi nu har skabt en langtidsholdbar løsning på vores testbehov henover vinteren. Det er vigtigt, at arbejdsforholdene er i orden for de mange medarbejdere, og at der er gode rammer for dem, som skal testes, siger testansvarlig vicedirektør i Region Sjælland, Charlotte Bøll Larsen.

Testcentret hører under sundhedssporet, hvor man blandt andet tester patienter henvist af egen læge grundet symptomer på Covid-19. I det nye lokale kan hospitalet teste cirka 900 personer om dagen.

Testcentret er åbent alle ugens dage klokken 8-16. Når man har en henvisning fra lægen, skal man som tidligere gå ind på coronaprover.dk og booke tid til test.

Folk uden symptomer på sygdom skal fortsat testes i samfundssporet. Det foregår på Flyvestation Skalstrup, og der skal ligeledes bestilles tid til test på coronaprover.dk

arrow Slut med coronatest på Dyrskuepladsen - flytter i dag
24. september 2020 kl. 07:52 Opdateret: kl. 10:38
Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk