20. november 2019
Roskilde Tekniske Skole bygger nyt på adressen Pulsen 8 ved Musicon. Bygningen skal rumme nye undervisnings- og værkstedsfaciliteter.
Roskilde Tekniske Skole bygger nyt på adressen Pulsen 8 ved Musicon. Bygningen skal rumme nye undervisnings- og værkstedsfaciliteter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teknisk skole i gang med udvidelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teknisk skole i gang med udvidelse
Roskilde - 16. august 2019 kl. 15:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Netop nu kører gravemaskiner og lastbiler til og fra Roskilde Tekniske Skoles afdeling på Pulsen. Der udbygges nemlig med nye værksted- og undervisningsfaciliteter.

- Byggeriet er en udbygning af Pulsen 8 ud mod motorvejen. Byggeriet kommer blandt andet til at indeholde nye og moderne faciliteter til brug for elever på HTX Roskilde samt vores elever på eux-uddannelserne, siger skolens ressourcedirektør, Janne Taklo Sørensen.

I det nye byggeri arbejdes der med grønne tage, der optager regnvand. Derudover er der stadig en del beton fra området, som jo tidligere har fungeret som betonfabrik. Noget af det gamle beton knuses og genanvendes i det nye byggeri.

Det igangværende byggeri er etape 2 af det byggeprojekt, som blev sat i gang med en arkitektkonkurrence i 2009. Første etape resulterede i den nuværende bygning på Pulsen 8, som blev indviet i 2013, og som er på cirka 5760 kvadratmeter. Etape 2 omfatter udbygning med 1620 kvadratmeter nybyggeri og ombygning af 703 kvadratmeter til en samlet pris på 58 millioner kroner.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk