14. april 2021
Gundsø Teater- og Musikforening aflyser forestillingen »Græske guder«, der skulle have spillet lørdag den 13. marts. Foto: PR
Gundsø Teater- og Musikforening aflyser forestillingen »Græske guder«, der skulle have spillet lørdag den 13. marts. Foto: PR
Foto: miklosszabo.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teaterforening aflyser alle forestillinger i denne måned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teaterforening aflyser alle forestillinger i denne måned
Roskilde - 03. marts 2021 kl. 19:29

Kulturlivet har længe været aflyst, og det er ikke overstået endnu. Gundsø Teater- og Musikforening har grundet de fortsatte corona-restriktioner måtte rykke et par af sine forestillinger.

arrow Læs også: Kulturliv: Vi giver liv og håb

Forestillingerne »Græske Guder« den 13. marts og »De Tre Musketerer« den 27. marts begge er aflyst. Har man en billet til forestillingen, kan man få pengene tilbage.

En god nyhed er dog, at forestillingen »Jump« søndag den 7. marts i Jyllingehallen ikke er aflyst, men er rykket til lørdag den 1. maj klokken 14. Der er tale om en forestilling med gratis adgang, men husk at få fat i en billet på gtm.billetexpressen.dk eller bestille en på mobil 40 71 11 75.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk