2. juli 2020
Cirka 175 mødte op til dialogmødet på Jyllinge Skole i efteråret 2018, og flere måtte dengang stå på gangen og lytte. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Cirka 175 mødte op til dialogmødet på Jyllinge Skole i efteråret 2018, og flere måtte dengang stå på gangen og lytte. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tavshed fra bestyrelse: Hvad gør Nordskolen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tavshed fra bestyrelse: Hvad gør Nordskolen?
Roskilde - 22. november 2019 kl. 13:31
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag aften var der bestyrelsesmøde på Nordskolen, hvor der skulle tages stilling til, om skolen skal søge om at aldersopdele skolen. Forslaget er, at 0.-5. klasse skal gå på den tidligere Baunehøjskolen og de ældste elever på det, der indtil i sommer var Jyllinge Skole.

arrow Læs også: Forældre-opråb: Vores børn har haft vikar i et år

Det er ikke lykkedes at få at vide fra skolebestyrelsesformand Samul Rützou om, hvad bestyrelsen har besluttet. Eneste melding er fra en anden kilde på skolen er, at der lige nu må være arbejdsro for bestyrelsen, men at der senere kommer en udmelding til politikerne.

Roskilde Kommune var også repræsenteret på mødet, men kan ikke viderebringe, hvad der er besluttet. Det må komme fra bestyrelsen selv, ikke mindst i lyset af de politiske udmeldinger om, at det vil kræve nogle solide argumenter at overbevise om, at der allerede skal ske en strukturændring på Nordskolen.

Skole- og børneudvalget har næste møde den 3. december, men det er altså uvist, om de her skal tage stilling til et ønske om en ny struktur på Nordskolen. De kommer dog til at drøfte skolen, da der på dagsordenen er en status på sammenlægningen af skolerne i både Jyllinge og Viby.

Spørgsmålet om en mulig ændring af Nordskolen har fyldt meget i Jyllinge i løbet af ugen, hvor skoleleder Brian Venneberg også har skrevet ud til forældrene med en forklaring af, hvorfor en ny opdeling er på tale. Ledelsen har - med inddragelse af medarbejderne - lavet oplægget på bestyrelsens foranledning for at finde frem til den bedste model for den nye skole. Det skyldes ikke mindst økonomien, som bliver udfordret af faldende børnetal og et stramt budget.

arrow Jyllinge-lærere: Vi kan ikke fortsætte som nu
29. november 2019 kl. 14:44 Opdateret: kl. 13:42
arrow Bestyrelse vil annullere skolesammenlægning
28. november 2019 kl. 15:32 Opdateret: kl. 15:45
arrow Sammenlagt skole har dundrende underskud
28. november 2019 kl. 12:30 Opdateret: kl. 12:30
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk