26. januar 2021
Himmelev Skoles leder, Signe Nabe-Nielsen, er fratrådt. Foto: Steen Østbjerg
Himmelev Skoles leder, Signe Nabe-Nielsen, er fratrådt. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleleder er fratrådt, ikke bortvist

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder er fratrådt, ikke bortvist
Opdateret 24. november 2020 kl. 10:17
Roskilde - 23. november 2020 kl. 11:13

Opdateret: Signe Nabe-Nielsen er fratrådt sin stilling som skoleleder på Himmelev Skole. Hun er ikke blevet bortvist, som det tidligere fremgik af artiklen.Der er således opstået en misforståelse, idet DAGBLADET Roskilde har spurgt til forlydender om en bortvisning. Det besvarede kommunen kortfattet, og der er opstået en misforståelse i forhold til, om der er tale om en bortvisning eller fratrædelse.

»Roskilde Kommune har indgået aftale med Signe Nabe-Nielsen om at hun fratræder sin stilling som skoleleder på Himmelev Skole. Signe vil således ikke være på skolen fra 19. november. Roskilde Kommune har derfor blot bekræftet, at hun er fratrådt«, skriver kommunen i en mail.
En bortvisning er af langt mere alvorlig karakter, der indebærer misligholdelse af ansættelsesforholdet. Avisen beklager derfor fejlen, uanset hvordan den er opstået.

Da det er en personalesag, vil kommunen ikke give yderligere oplysninger om, hvad der ligger til grund for fratrædelsen.

Signe Nabe-Nielsen blev ansat som leder af Himmelev Skole i februar 2019, da forgængeren Anne Aabrink gik på pension. Før det havde Signe Nabe-Nielsen i to år været leder af Peder Syv Skole i Viby, hvor hun kom til efter at have været viceskoleleder på Tjørnegårdskolen.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk