16. oktober 2021
Roskilde Festival Højskole tager mere og mere form, og byggeriet er så langt fremme, at det tirsdag var muligt at holde generalforsamling under eget tag på Musicon for første gang.  Foto: Kristian Jørgensen
Roskilde Festival Højskole tager mere og mere form, og byggeriet er så langt fremme, at det tirsdag var muligt at holde generalforsamling under eget tag på Musicon for første gang. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Talskvinde træder ud af festivalhøjskoles bestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Talskvinde træder ud af festivalhøjskoles bestyrelse
Roskilde - 26. april 2018 kl. 06:25
Af Kristian Jørgensen

Efter snart ni år i lånte lokaler kunne Roskilde Festival Højskole tirsdag afholde den første generalforsamling under eget tag på Musicon. Her valgte to af bestyrelsens medlemmer at give plads til nye kræfter, når skolen i det kommende år går fra opbygning til højskoledrift.

arrow Læs også: Roskilde Festival Højskole er halvt fyldt

Det er to centrale skikkelser, der siger farvel i skikkelse af Lars Goldschmidt, konsulent og tidligere direktør i DI, samt Roskilde Festivals talskvinde Christina Bilde. Nye i højskolens bestyrelse er juridisk konsulent i Gymnasiefællesskabet Astrid Levin og Signe Brink Wehl, head of arts på Roskilde Festival.

Højskolens bestyrelse for perioden 2018/2019 er desuden: Folketingsmedlem og tidligere undervisningsminister Christine Antorini (formand), rektor for Roskilde Katedralskole Claus Niller (næstformand), formand for det Radikale Venstre og leder af Akademiet for Talentfulde unge Svend Thorhauge, tidligere direktør for Al-gruppen Peter Rasmussen, konsulent i DJØF og tidligere formand for Dansk Ungdoms Fællesråd Signe Bo, projektleder i Rub & Stub Sanne Stephansen samt Julia Hunt, konsulent i Ingerfair.

Roskilde Festival Højskole modtager det første elevhold den 6. januar 2019. Skolen har plads til cirka 100 elever og tilbyder forårshold, efterårshold og årshold af fire, seks og 10 måneders varighed.

arrow Tyv smækkede sig selv inde
04. april 2018 kl. 09:02 Opdateret: kl. 09:06
arrow En-to-vupti: Højskoleboliger skyder op
13. september 2017 kl. 08:59 Opdateret: kl. 14:03
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk