1. december 2020
M/S Sagafjord ankom til Roskilde Havn onsdag eftermiddag klokken 15. I næste uge udkommer en bog med skibets historie og andre sjove historier fra Roskilde Fjord. Foto: Britt Nielsen
M/S Sagafjord ankom til Roskilde Havn onsdag eftermiddag klokken 15. I næste uge udkommer en bog med skibets historie og andre sjove historier fra Roskilde Fjord. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag Sagafjord med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag Sagafjord med hjem
Opdateret 20. maj 2020 kl. 15:36
Roskilde - 20. maj 2020 kl. 15:34

M/S Sagafjord og Roskilde Fjord hører sammen. I mange år har skibet sejlet på fjorden og givet gæsterne oplevelsesrige sejlture.

arrow Læs også: Sagafjord søsat med ny bog

Men Sagafjord er også et skib med en spændende historie. Den bliver nu fortalt i en rigt illustreret bog, som udkommer den 28. maj under sæsonens første sejlads.

Det var Sagafjords bestyrelsesformand, Jan-Ole Hansen, der oprindelig fik idéen om at fortælle bogens historie i samlet og præsentabel form:

- M/S Sagafjord er efterhånden blevet et af byens vartegn, og med bogen har vi ønsket at fortælle den historie, der knytter sig til skibet og give vores gæster muligheden for at tage noget af oplevelsen med hjem, siger Jan-Ole Hansen i en pressemeddelelse.

»M/S Sagafjord - et skib med historie« fortæller om skibets foranderlige færd. Fra det blev bygget i Norge som passagerfærge og siden lagde dæk til mini-ubåde for endelig i dag at sejle som et smukt og gennemrenoveret oplevelses- og restaurationsskib.

Bogen, som er skrevet af journalist Cathrine Errboe, handler også om de omgivelser, som skibet sejler i. Her er historier om gæve vikinger, store kunstnere og drikfældige munke.

Bogens illustrationer veksler mellem arkivfotos, malerier, tegninger og en lang række nye fotografier, hvor naturen og M/S Sagafjord er i højsædet.

»M/S Sagafjord - et skib med historie« kommer til at kunne købes i skibets bookingkontor på skibet Aqua Dream, som ligger ved molen sammen med M/S Sagafjord i Roskilde Havn.

arrow Sagafjord har fået den helt store tur inden sæsonstart
19. maj 2020 kl. 16:34 Opdateret: kl. 11:57
arrow Til dagligstuekoncert på Sagafjord
18. oktober 2019 kl. 18:01 Opdateret: kl. 11:45
arrow Sagafjords maskinmester går fra borde
23. marts 2019 kl. 05:09 Opdateret: kl. 16:56
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk