11. december 2017
Retten idømte den voldelige far en betinget dom, fordi volden fandt sted, inden han var blevet diagnosticeret med adhd. Foto: Thomas Olsen
Retten idømte den voldelige far en betinget dom, fordi volden fandt sted, inden han var blevet diagnosticeret med adhd. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syg far slog sine sønner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syg far slog sine sønner
Roskilde - 17. juli 2017 kl. 06:28
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 37-årig far slap med betinget fængsel, da Retten i Roskilde dømte ham for at have begået vold mod sine to mindreårige sønner gennem mere end et år.

Selv nægtede faderen sig skyldig, omend han erkendte ved enkelte lejlighed at have givet sin yngste søn en endefuld og været korporlig flere andre gange.

Retten kendte ham skyldig i vold, men gjorde straffen betinget, fordi han i mellemtiden er diagnosticeret med og er kommet i behandling for adhd. Retten fandt, at det ikke var i nogens interesse at sende faderen i fængsel eller i samfundstjeneste, fordi den ældste søn, som i forvejen havde dårlig samvittighed over at have fortalt om forholdene i hjemmet, dermed ville have endnu vanskeligere ved at søge hjælp en anden gang.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - også som e-avis.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk