17. april 2021
En overdækket bænk på busterminalen i Roskilde er gennem noget tid blevet benyttet som sovested af en svensk mand, men det har politiet nu sat en stopper for. Foto: Kristian Jørgensen
En overdækket bænk på busterminalen i Roskilde er gennem noget tid blevet benyttet som sovested af en svensk mand, men det har politiet nu sat en stopper for. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svensker fjernet fra bus-bænk efter flere nætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svensker fjernet fra bus-bænk efter flere nætter
Roskilde - 26. januar 2021 kl. 10:41

I flere nætter har den samme mand ligget på en overdækket bænk på busholdepladsen ved Roskilde Station.

arrow Læs også: For mange samlet i spillehal: Den eneste gevinst var en coronabøde

Det fik mandag morgen en af de erhvervsdrivende i stationscenteret til at ringe til politiet, efter manden var blevet bedt om at finde et andet sted at sove.

Politiet kom til stedet for at gribe ind over for det, der betragtes som utryghedsskabende adfærd. Den udenlandske mand var også modvillig over for politiet, men de tog ham med sig og fik fastlagt hans identitet som en 53-årig mand fra Sverige.

Efter et par timer i politiets varetægt blev han løsladt, men også kraftigt opfordret til at finde et andet sted at opholde sig end at lægge beslag på den bænk, der er beregnet til buspassagerer. Overnatningerne førte ikke til, at manden blev sigtet for noget.

arrow Graffiti-hærværk bliver dyrt for andelsboligforening
25. januar 2021 kl. 05:38 Opdateret: kl. 16:18
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk