19. april 2021
Grusgravningen og den omfattende transport til og fra er et kæmpemæssigt problem for beboerne i Vindinge-området. Nu prøver Roskilde Byråd at bakke deres sag op.
Grusgravningen og den omfattende transport til og fra er et kæmpemæssigt problem for beboerne i Vindinge-området. Nu prøver Roskilde Byråd at bakke deres sag op.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svar fra Roskilde: Hovedstaden må klare sit eget grus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svar fra Roskilde: Hovedstaden må klare sit eget grus
Roskilde - 26. november 2020 kl. 01:48

Region Hovedstaden må i fremtiden grave og transportere sit eget grus. Roskilde vil ikke længere acceptere, at man graver så meget her og kører det på tusinder af lastbiler ved Vindinge og andre steder omkring domkirkebyen.

arrow Læs også: Debat: Hovedstaden skal grave for egen dør

Sådan lød det høringssvar, som Roskilde Byråd onsdag aften besluttede at sende af sted til Hovedstadens nye råstofplan, og Region Sjælland har også sendt en henvendelse med et tilsvarende budskab.

Roskildes politikere var især ophidsede over, at Region Hovedstaden ligefrem vil nedsætte deres egen grusgravning og hente endnu mere ude på Sjælland - mens de fortsat prøver at benytte de små veje ved Roskilde.

Både formanden for Klima- og Miljøudvalget Karim Arfaoui (S) og Gitte Simoni (DF), der selv bor i Vindinge var på banen med, at nu skulle der gøres noget ved den støjende og beskidte trafik i og omkring Vindinge.

I et ændringsforlag ønskede Enhedslisten at bruge endnu skarpere formuleringer, hvilket også fik opbakning fra Venstre.

arrow Grusgravning: Der er guld i bakken - og kommunen er træt af det
04. december 2020 kl. 06:48 Opdateret: kl. 17:47
arrow By skal skærmes af hård regionsgrænse
26. november 2020 kl. 18:36 Opdateret: kl. 15:10
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk