25. september 2021
Surt show på Ro's Torv. Både Sunset Boulevard og Burger King har gfået vekslet deres elitesmileyer med sure ansigter. Foto: Steen Østbjerg
Surt show på Ro's Torv. Både Sunset Boulevard og Burger King har gfået vekslet deres elitesmileyer med sure ansigter. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sure smileyer til populære fastfood-restauranter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sure smileyer til populære fastfood-restauranter
Opdateret 29. marts 2016 kl. 13:41
Roskilde - 28. marts 2016 kl. 08:23
Af Steen Østbjerg

Mangelfuld rengøring og opbevaring af uvedkommende kød af tvivlsom oprindelse har resulteret i bøder og sure smileyer fra Fødevarestyrelsen til to restauranter på Ro's Torv, der begge indtil for nylig havde elitesmiley.

arrow Læs også: Burger King smiler igen

Det drejer sig om Burger King og Sunset Boulevard. Hos Burger King lå 300 kilo kød i fryseren, hvor mængder og oprindelsesland ikke stemte overens med de oplysninger, der var på fakturaerne, og hvor der for en dels vedkommende også manglede fakturaer. Kødet viste sig at tilhøre en anden virksomhed med samme ejer og havde dermed intet med Burger King at gøre, og ejeren lovede at fremskaffe de rigtige fakturaer, som angiveligt lå hos revisoren. Men de fakturaer, som Burger King bagefter sendte ind til dokumentation for det fremmede kød, var udskrevet af en virksomhed, der ikke længere eksisterede, og som desuden slet ikke var registreret til at måtte sælge kød.

Samtlige kasser med det problematiske kød blev derpå kørt væk til destruktion under fødevarerejseholdets opsyn, og Burger King måtte indkassere en bøde.

Hos Sunset Boulevard var det rengøring, der udløste bøden - eller mangel på samme. Det blev første gang konstateret i januar, og da myndighederne dukkede op igen for nylig, var tingene kun blevet værre.

Der var bl.a. massive lyserøde belægninger på opvaskemaskinen, og på gummilisterne på ismaskinen var der fugtigt, klistret skidt - og på undersiden af en hylde var der indtørrede rester af fødevarer, der var sprøjtet op på hylden.

Alt det udløste en bøde og en smiley med mundvige, der peger mod jorden. Af kontrolrapporten fremgår det, at Sunset Boulevard langtfra er enig i, at der er snavset. Her er det opfattelsen, at kontrollanten har villet finde noget at hænge restauranten op på.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk