25. juni 2021
Melisa og Aske Rhod Søndergaard åbnede Sundhedshuset i Viby i 2018. Foto: Kenn Thomsen
Melisa og Aske Rhod Søndergaard åbnede Sundhedshuset i Viby i 2018. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sundhedshuset med i TV2-program

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sundhedshuset med i TV2-program
Roskilde - 08. juni 2021 kl. 19:04

TV2 sender andet afsnit af serien »Kan man tænke sig rask« torsdag den 10. maj klokken 20.50. Journalist og vært Thomas Breinholt undersøger i denne serie, hvad hjernen kan gøre for sygdomme i kroppen, og har i dette afsnit besøgt Sundhedshuset Viby Sj., der drives af Melisa og Aske Rhod Søndergaard.

arrow Læs også: Drøm bliver til sundhedshus i Viby

Thomas Breinholt møder danskere, der har udviklet egne måder til at slippe af med smerter og ubehag fra deres kroniske sygdomme. I afsnit to medvirker Anette Brink og Joan Roed, som demonstrerer metoden TRE, der er spændingsforløsende øvelser.

Anette Brink er gennem TRE sluppet af med sine symptomer på sklerose, mens Joan Rhod har haft alvorlig leddegigt. Hun har i dag ingen symptomer, og hendes leddegigt kan ikke påvises længere.

Fordi metoden TRE har haft så stor en ændring på Anette Brinks skleroseforløb, har hun uddannet sig til TRE-instruktør og underviser nu mennesker med kroniske sygdomme, stress, PTSD og angst. Det foregår i Sundhedshuset i Viby, og der undervises både på små hold og individuelt.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk