15. oktober 2018
Stryhns er meget mere end leverpostej. I forvejen var Graasten Salater en del af virksomheden, og nu er også K-Salat kommet med. Foto: Jens Wollesen
Stryhns er meget mere end leverpostej. I forvejen var Graasten Salater en del af virksomheden, og nu er også K-Salat kommet med. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stryhns opkøber konkurrenten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stryhns opkøber konkurrenten
Opdateret 16. november 2017 kl. 12:35
Roskilde - 16. november 2017 kl. 12:26
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden virksomheden blev en del af den norske Agra-koncern i 2008, har Stryhns A/S ikke kun beskæftiget sig med produktion af leverpostej og pølser, men også pålægssalater, og nu har Stryhns købt sin største konkurrent på dét område, K-Salat, som hidtil har været ejet af Orkla.

Hvor meget Stryhns har betalt for K-Salat, holder parterne hemmeligt. Købet styrker Stryhns position på markedet for pålægssalater, som i forvejen var en kerneforretning for Stryhns. Derfor passer K-Salat fint til Stryhns, siger administrerende direktør Kristian Kornerup Jensen.

Med købet er der også udsigt til, at Stryhns vil øge omsætningen yderligere. Over de seneste fem år er den vokset med små 100 millioner kroner til 626 millioner kroner. I samme periode er overskuddet mere end fordoblet til 41,7 millioner kroner.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde - også som e-avis

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk