3. juni 2020
Opfyldningen i SuperBrugsen på Algade er ved at være på plads, men ferskvareleder Peter Ditlevsen og resten af medarbejdere har stadig en del at se til inden torsdagens åbning. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Opfyldningen i SuperBrugsen på Algade er ved at være på plads, men ferskvareleder Peter Ditlevsen og resten af medarbejdere har stadig en del at se til inden torsdagens åbning. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strøg-supermarked har lagt stilen om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strøg-supermarked har lagt stilen om
Roskilde - 08. august 2017 kl. 14:47
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter fem måneder uden supermarked i Algade slår SuperBrugsen torsdag dørene op til en ny butik i Kvicklys tidligere lokaler.

De var blevet slidt grundigt ned, så alt er blevet pillet ud og hver en krog står nu helt nyrenoveret.

Hele den nye butik er indrettet efter Coops nyeste supermarkedskoncept, som Brugsen på Algade nu er blevet den første til at prøve af.

Butikken er opbygget af moduler, som er sammen med de omgivelserne og kundegruppen for øje. Den nye brugs har derfor både noget for dem, der suser forbi fra stationen eller under indkøbsturen, og dem der kommer kørende hertil for at købe ind.

I forhold til at være en gågadebutik har den nye brugs udvidet tag-med-udbuddet af mad, som er let at spise på farten, og den er bygget op, så man let kan smutte ind efter en juice og et stykke frugt uden at skulle forbi alle reolerne.

Selvom supermarkedet nu »kun« er 1300 kvadratmeter, er de langt bedre udnyttet end forgængeren, mener uddeleren. Faktisk er her flere forskellige varenumre end i den gamle butik, hvis man ser på fødevarer og ikke non-food.

De fleste af varerne er en del af kædens standarudvalg, men omkring 10 procent er udvalgt af den nye brugs selv. Vareudbuddet bliver tilpasset kunderne, og det er ikke sikkert, at alle varer rammer plet fra første dag.

- Vi kender ikke vores kundegruppe 100 procent endnu. Om et år kan det være, vi har udskiftet 30 procent af varesortimentet, siger uddeler Cemil Hursidovski.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk