14. april 2021
Padelcenteret skal bygges ud mod Køgevej, hvor der i dag ligger et hus, som kan kendes på sit særprægede spir. Illustration: Roskilde Kommune
Padelcenteret skal bygges ud mod Køgevej, hvor der i dag ligger et hus, som kan kendes på sit særprægede spir. Illustration: Roskilde Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stort padelcenter med seks baner på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stort padelcenter med seks baner på vej
Opdateret 03. december 2020 kl. 09:35
Roskilde - 02. december 2020 kl. 15:10
Af Kristian Jørgensen

En ny lokalplan skal gøre det muligt at bygge et ny padelcenter med seks baner på Rønøs Allé i Roskilde. Det giver en ny lokalplan mulighed for, hvis den bliver vedtaget efter en høring.

Plan- og teknikudvalget ser positivt på padelcenteret

Formand Jens Børsting (S) fremhæver placeringen op ad Målfeltet (boldbaner ved Dyrskuepladsen), Dyrskuepladsen og Milen, som er det store areal fra Køgevej helt over til Darupvej.

- Padelcentret kommer på den måde til at blive en del af vores vision om at styrke sydbyens samlede kultur-, fritids- og idrætstilbud, siger han i en pressemeddelelse.

Lokalplanforslaget gør det muligt at bygge en 2.425 m2 hal i op til 12 meters højde, som er den internationalt godkendte loftshøjde til professionelle padelspillere.

Padel er en ret ny sportsgren, der nærmest er en blanding af tennis og squash, der spilles på indendørsbaner. I dag findes et center med 2 baner på Københavnsvej.

Byggeriet vil indeholde padelcenter med seks baner og omklædnings- og mødefaciliteter, så hallen også kan bruges til private begivenheder og firmaarrangementer.

Bag ansøgningen om padelcenteret står Lasse Hockerup, der er indehaver af nedrivningsfirmaet LH Hockerup, som har til huse lige bag grunden, hvor centeret skal ligge.

Roskilde Kommune inviterer de nærmeste berørte naboer til et dialogmøde om projektet og lokalplanen under høringsperioden, som er fra den 7. december 2020 til 1. februar 2021.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk