27. september 2020
Nye skoleelever i Jyllinge kommer de til at gå på Nordskolen, som Baunehøjskolen og Jyllinge Skole med al sandsynlighed kommer til at hedde efter sommerferien. Foto: Bjørn Armbjørn
Nye skoleelever i Jyllinge kommer de til at gå på Nordskolen, som Baunehøjskolen og Jyllinge Skole med al sandsynlighed kommer til at hedde efter sommerferien. Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Storskole i Jyllinge har fundet nyt navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Storskole i Jyllinge har fundet nyt navn
Roskilde - 03. februar 2019 kl. 06:30
Af Kristian Jørgensen

Nordskolen bliver formentlig navnet på den nye skole i Jyllinge, som Baunehøjskolen og Jyllinge Skole bliver fusioneret til efter sommerferien.

arrow Læs også: Borgmester beklager lærerflugt - men ikke skolesammenlægninger

Det er i hvert fald det navn, de to skolebestyrelser er kommet frem til. De to matrikler skal fortsat hedde afdeling Baunehøj og afdeling Jyllinge, og de skal begge fortsætte som »hele« skoler med 0. til 9. klasse, hvis byrådet godkender bestyrelsernes udspil.

Anderledes ser det ud i Viby. Her er der ikke et nyt navn i spil endnu, da skolebestyrelserne vil udskrive en navnekonkurrence i byen.

Derimod har bestyrelserne taget den beslutning, at Dåstrup Skole skal være udskolingsskole for 6.-9. klasse, mens Peder Syv Skolen bliver indskoling.

Det er ikke optimalt, fordi nogle elever får en længere og farligere skolevej, og afstanden til ledelsen bliver længere. Alligevel ser bestyrelserne det som den bedste løsning under de vilkår, de er underlagt, fordi det giver bedre økonomi, bedre klassedannelse og et godt fagligt miljø.

arrow Lærere forsvinder i stor stil fra sammenlagte skoler
01. februar 2019 kl. 12:22 Opdateret: kl. 11:46
arrow Skoler frygter flere sammenlægninger
19. januar 2019 kl. 04:31 Opdateret: kl. 17:12
arrow Fire skoler bliver lagt sammen
29. august 2018 kl. 20:35 Opdateret: kl. 20:35
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk