17. januar 2021
Søndag den 29. september holder Gundsølille SG&IF Støt-Din-Sag.
Søndag den 29. september holder Gundsølille SG&IF Støt-Din-Sag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor legepark gæster Gundsølille: Derfor skal du lægge vejen forbi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor legepark gæster Gundsølille: Derfor skal du lægge vejen forbi
Roskilde - 22. september 2019 kl. 08:05
Af Lars Kimer

Ponyridning, bumperballs, fodbolddart, fodtennis, børne-sumodragter, fedtmulesko og hamsterbolde. Der er rigtig mange sjove ting at kaste sig over, når Gundsølille SG&IF søndag den 29. september inviterer til Støt-Din-Sag for fjerde gang.

arrow Læs også: Dagen begyndte med et lægetjek - den sluttede med at Gustav havde leukæmi

Alle de nævnte aktiviteter kan man kaste sig over for en rund 50'er per snude. Begivenheden tager sit udspring for fire år siden, da en gruppe otte-årige fodboldspillende drenge gerne ville støtte deres leukæmiramte holdkammerat. Siden da har arrangementet samlet mere end 100.000 kroner ind til fx Børnecancerfonden og Danske Hospitalsklovne.

- Man kan bare gå bananas i eventparken, og det håber vi, at rigtig mange har lyst til. Det her er slet ikke et arrangement, som kun er for fodboldafdelingen. Betragt det som en lille ekstra byfest oven på vores sommerfest her i Ågerup, lyder det fra Henrijette Lindholm, som er en af personerne bag eventet.

Har man lyst til at få noget motion på dagen, så er der også Støt-Din-Sag-løbet, hvor deltagerne løber på en opmålt rundstrækning, og den sponsor, som hver deltager selv har fundet, betaler så et aftalt beløb per omgang.

Hvor det de tidligere år kun har været en Gundsølille-begivenhed, så er det i år også en Gundsømagle-begivenhed, fordi flere af holdene i de to små fodboldklubber er slået sammen.

Eventparken åbner klokken 11, klokken 12.30 er der Støt-Din-Sag-Løbet, og klokken 14 er der koncert med popsangeren Alex Ambrose.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk