29. januar 2020
Stjerneløbet henvender sig også til familierne og har et familieløb på 18 kilometer, mens motionsløbet er 50 kilometer længere. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Stjerneløbet henvender sig også til familierne og har et familieløb på 18 kilometer, mens motionsløbet er 50 kilometer længere. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjerneløbet vil have familierne ud at cykle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjerneløbet vil have familierne ud at cykle
Roskilde - 11. september 2019 kl. 18:17
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år havde Stjerneløbet i Roskilde premiere på familieløbet, hvor deltagerne kan nøjes med at cykle 18 kilometer frem for de 68 kilometer, som motionsløbet består af.

arrow Læs også: Stjerneløbet opgiver at få eliten med

- Vi vil gerne have flere med på familieruten. Sidste år deltog der folk på ladcykler, tandemcykler og en enkelt på en væltepeter. Vi havde børn, der cyklede sammen med deres forældre, eller hvor forældrene løb ved siden af. Så det er virkelig et løb for alle, og der er medaljer til alle børnene, siger idrætskonsulent Bo Wacker fra DGI Midt- og Vestsjælland, der arrangerer Stjerneløbet.

Fakta
  • Stjerneløbet i Roskilde finder sted søndag 15. september
  • I år er der et motionsløb på 68 km og familieløb på 18 km, men intet løb for eliten
  • Stjerneløbet køres efter færdselslovens regler, så deltagerne skal standse for rødt og for hajtænder. Alle skal køre med hjelm, og tri-styr er ikke tilladt
  • Alle deltager støtter et velgørende formål med 50 kroner, og man kan selv vælge, om beløbet skal gå til Børnecancerfonden & Børnelungefonden, Børn, Unge & Sorg, Glade Børn Fonden, Julemærkehjemmene, Hjerteforeningen eller Scleroseforeningen
  • Sidste frist for tilmelding er torsdag 12. september kl. 12

En af dem, som har meldt sig til familieløbet, er Kirsten Ourø Hansen, der stiller op sammen med kollegaen Katarina Würden Kammann. Begge er ansat i butikken Snow Fun i Roskilde - Kirsten Ourø Hansen som førstedame og Katarina Würden Kammann som fysioterapeut og sålspecialist. Snow Fun stiller også med et hold til motionsløbet bestående af 30 medarbejdere og »ambassadører«, men så langt føler de to kvinder ikke trang til at køre.

- Jeg har ikke deltaget i Stjerneløbet før og har heller ikke prøvet at køre et cykelløb. På den anden side arbejder vi i en butik med cykler, så det smitter af på os, og sidste år havde vi en stand til Stjerneløbet, hvor jeg så det store engagement, der blev lagt for dagen, siger Kirsten Ourø Hansen.

Selv om de ikke er helt så store cykelentusiaster som nogle af kollegerne, er Kirsten Ourø Hansen og Katarina Würden Kammann ikke uvant med at cykle. De tager nemlig cyklen, når de skal til og fra arbejde.

- Jeg bor i Gundsølille, så det bliver 10 kilometer hver vej, og Katarina har 14 kilometer, siger Kirsten Ourø Hansen.

Hun kører selv på en mountainbike, da hun godt kan lide at prøve forskellige typer terræn.

- Jeg kan godt finde på at køre en tur i weekenden, men det er helt på motionsplan. Det er ikke som dem i vores cykelafdeling, siger hun.

arrow 620 ude at køre Stjerneløb
15. september 2019 kl. 10:06 Opdateret: kl. 10:06
arrow Stjerneløbet bringer firmaer tættere på deres kunder
08. september 2019 kl. 09:04 Opdateret: kl. 19:01

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk