13. august 2020
Stjerneløbet har fastsat datoen for løbet i 2020. Det finder sted 2. pinsedag, mandag den 1. juni, og bliver igen kun for motionister, da arrangøren DGI Midt- og Vestsjælland har opgivet at få eliten med. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Stjerneløbet har fastsat datoen for løbet i 2020. Det finder sted 2. pinsedag, mandag den 1. juni, og bliver igen kun for motionister, da arrangøren DGI Midt- og Vestsjælland har opgivet at få eliten med. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjerneløbet opgiver at få eliten med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjerneløbet opgiver at få eliten med
Roskilde - 14. december 2019 kl. 11:44
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lige som det var tilfældet i år, bliver næste års udgave af Stjerneløbet uden deltagelse af den danske cykelelite.

arrow Læs også: Stjerneløbet flytter fra pinsen til efteråret

- Det er simpelthen for svært at få det til at gå op med løbskalenderen og undgå diverse mesterskaber og andre løb. Og så har vi heller ikke økonomien til det, siger idrætskonsulent Bo Wacker fra DGI Midt- og Vestsjælland, som arrangerer Stjerneløbet.

I stedet bliver løbet igen kun for cykelmotionister, og de skal sætte kryds i kalenderen ud for mandag den 1. juni, som også er 2. pinsedag. Siden Stjerneløbet vendte tilbage i 2014 efter 17 års fravær, har det typisk været holdt i starten af juni, men i år blev løbet kørt midt i september. DGI Midt- og Vestsjælland har i 2020 dog valgt at vende tilbage til en dato før sommerferien.

- Vi har valgt 2. pinsedag, fordi vi tror, det er en god dato. Udfordringen er, at det er samme dag som Royal Run, men hvis man ikke skal løbe, kan man cykle med i Stjerneløbet, siger Bo Wacker.

Selv om dette års løb foregik i blæst og regn, stillede cirka 600 motionister alligevel til start på Stændertorvet i Roskilde for enten at køre 68 kilometer eller familieløbet på 18 kilometer.

- Trods vejret havde vi flere motionsdeltagere end nogensinde før, så vi håber, at vi kan få endnu flere deltagere næste år med den nye dato, siger Bo Wacker.

arrow Stjerneløbet vil være mere sikkert: Dropper tidtagning
16. februar 2020 kl. 06:51 Opdateret: kl. 16:37
arrow Stjerner på hjul
16. september 2019 kl. 08:47 Opdateret: kl. 08:47
arrow 620 ude at køre Stjerneløb
15. september 2019 kl. 10:06 Opdateret: kl. 10:06
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk