16. juli 2020
Stjerneløbet er flyttet til søndag den 13. september. Oprindeligt skulle løbet have været kørt 2. pinsedag, den 1. juni. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Stjerneløbet er flyttet til søndag den 13. september. Oprindeligt skulle løbet have været kørt 2. pinsedag, den 1. juni. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjerneløbet flytter fra pinsen til efteråret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjerneløbet flytter fra pinsen til efteråret
Roskilde - 25. maj 2020 kl. 17:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stjerneløbet i Roskilde skulle oprindeligt have været kørt om en uge, 2. pinsedag, mandag den 1. juni, men er på grund af myndighedernes retningslinjer under coronakrisen blevet flyttet til søndag den 13. september.

arrow Læs også: Hellas giver op: Gadeløbet er aflyst

Sidste år fandt løbet også sted midt i september, men i år havde arrangøren DGI Midt- og Vestsjælland valgt 2. pinsedag, selv om det på det tidspunkt var samme som Royal Run. Sidstnævnte er dog helt aflyst, så nu er det kun halvmaratonløbene Vikingesporet Coast Half i Roskilde og CPH Half, der holdes samme dag.

I 2019 stillede cirka 600 cykelmotionister til start til Stjerneløbet trods regn og blæst, og igen i år bliver løbet uden ryttere fra eliten. Deltagerne kan vælge at køre 68 kilometer eller familieløbet på 18 kilometer.

Et andet af sommerens motionsarrangementer i Roskilde, Gadeløbet, er fortsat planlagt til torsdag den 20. august, men bestyrelsen hos løbsarrangøren IK Hellas venter til tirsdag den 9. juni med at træffe den endelige beslutning, om løbet gennemføres eller ej.

arrow Flere løbere: Gadeløbet har fået vendt skuden
23. august 2019 kl. 14:36 Opdateret: kl. 12:13
arrow Se billederne fra Parkstafetten: Jubilar i fin form
19. juni 2019 kl. 08:32 Opdateret: kl. 08:32
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk