21. oktober 2021
Da en mand torsdag skulle til at betale i Rema 1000, stak han i stedet hånden i kasseapparatet og løb væk med et ukendt pengebeløb. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Da en mand torsdag skulle til at betale i Rema 1000, stak han i stedet hånden i kasseapparatet og løb væk med et ukendt pengebeløb. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tog for sig fra kasseapparatet, galoperede ud af Rema og stak af i ventende bil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tog for sig fra kasseapparatet, galoperede ud af Rema og stak af i ventende bil
Opdateret 17. september 2021 kl. 14:09
Roskilde - 17. september 2021 kl. 13:05

En mand fik lidt over 13 torsdag held med at snuppe et ukendt pengebeløb fra Rema 1000 på Roskildevænget i Roskilde. Manden skulle til at købe en banan, men da ekspedienten åbnede for kasseapparatet, tog manden hånden ned i kassen og greb en håndfuld kontanter.

Medarbejderne i supermarkedet prøvede at tilbageholde manden, der dog fik vristet sig fri og satte i løb mod parkeringspladsen. Her satte han sig ind i en mindre, mørk personbil, som kørte derfra i retning mod Køgevej.

Manden beskrives som værende 35-40 år, 170 cm høj med brunt hår og muskuløs af bygning. Han talte dansk, havde et meget glat ungt ansigt og var iført sort hættetrøje og sorte bukser.

Vidner, der har set den beskrevne mand omkring klokken 13 og kan komme med oplysninger i sagen, bedes kontakte politiet på telefonnummer 114.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk