20. juli 2019
Espresso House lukkede på Roskilde Station før jul og følger dermed i sporene på Dunkin? Donuts, som heller ikke kunne få en forretning ud af at ligge i det gamle billetsalg. Foto: Lars Ahn Pedersen
Espresso House lukkede på Roskilde Station før jul og følger dermed i sporene på Dunkin? Donuts, som heller ikke kunne få en forretning ud af at ligge i det gamle billetsalg. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stationen skuffede: Kaffebarkæde satser på center

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stationen skuffede: Kaffebarkæde satser på center
Roskilde - 15. januar 2019 kl. 16:11
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har vist sig at være svært at drive butik i det tidligere billetsalg på Roskilde Station. I 2016 måtte Dunkin' Donuts lukke efter 16 måneder, og før julen drejede kaffebar-kæden Espresso House nøglen om efter halvandet år på adressen.

arrow Læs også: Donuteventyr blev et mareridt

- Vi valgte at lukke på grund af svigtende salg. Vi nåede aldrig vores salgsmål, og vi havde højere forventninger til beliggenheden, siger Sinne Fiil Fredslund, marketingschef i Espresso House.

Det betyder dog ikke, at kæden er færdig med Roskilde. Espresso House driver også Baresso på Ro's Torv, som den vil satse på i endnu højere grad.

- Det er planen, at vores Baresso-kaffebarer skal blive til Espresso House inden sommer, så vi bygger om på Ro's Torv i februar, siger Sinne Fiil Fredslund, som oplyser, at samtlige ansatte fra Espresso House på Roskilde Station er blevet overflyttet til Baresso på Ro's Torv.

Den danske kæde Baresso blev i 2015 overtaget af det tyske selskab Jab Holding, som samtidig købte den svenske kæde Espresso House. Det har tidligere været annonceret, at Baresso med tiden skulle skifte navn til Espresso House, og det er den øvelse, der er ved at blive gennemført. Det er DSB, der ejer stationsbygningen, og ifølge DSBs presseafdeling er det planen at finde en ny lejer til lokalerne.

arrow Ro's Torv bygger ny kaffebar
23. april 2016 kl. 11:22 Opdateret: kl. 06:11
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk