16. juni 2021
FB Gruppens bud på et nyt Roskilde Stadion er den eneste gangbare løsning i Socialdemokratiets øjne. Det er enten det eller ingenting (foruden varme i banen, som er et krav fra DBU).
FB Gruppens bud på et nyt Roskilde Stadion er den eneste gangbare løsning i Socialdemokratiets øjne. Det er enten det eller ingenting (foruden varme i banen, som er et krav fra DBU).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stadion bliver hvor det er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stadion bliver hvor det er
Opdateret 08. januar 2017 kl. 19:00
Roskilde - 07. januar 2017 kl. 10:17
Af Kristian Jørgensen

De ulmende planer om et nyt stadionbyggeri som erstatning for den nuværende Roskilde Idrætspark har ført til forslag om i stedet at bygge et helt nyt stadion i udkanten af byen.

arrow Læs også: Nyt stadion hænger i en tynd tråd

Derfor er placeringer på grunden ved siden af Trekroner Plejecenter eller i Målfeltet ved Dyrskuepladsen med i bunken, når økonomiudvalget onsdag skal diskutere økonomi nyt stadion.

Begge steder er der plads og gode trafikforhold, men til gengæld skal kommunen selv betale gildet i modsætning til, hvis man siger ja til FB Gruppens tilbød om at opføre et nyt stadion i Rådmandshaven.

Det afholder Socialdemokratiet fra at tilslutte sig et nybyggeri, og dermed har den løsning ikke gode odds.

- Jeg kan ikke forestille mig, at vi går med til at bygge et nyt stadion i Trekroner eller Målfeltet. Vi mener, det rigtigste er at se, om vi kan få opgraderet Rådmandshaven, enten ved et projekt hvor private kommer ind, eller også må man på anden måde få varme i banen, så den opfylder DBU's kriterier. Men at bruge en masse penge på et nyt stadion er ikke vores kop te, siger Socialdemokratiets Daniel Prehn.

Stadionplanerne bliver behandlet på økonomiudvalgsmødet på onsdag. Alt er lukket omkring økonomien i stadionprojektet, som FB Gruppen vil udføre for at kunne drive erhverv og bygge boliger i stadion.

Det ligger dog fast, at fodboldfaciliteterne ikke bliver private.

- Vi går meget op i, at stadion og de faciliteter, der hører til, fortsat skal være kommunale. Alt andet, boliger, fitnesscenter eller hvad der nu kommer derned, vil være for de private aktører, der skal drive det videre, siger Daniel Prehn.

arrow Nyt stadion kan også få nyt navn
16. november 2018 kl. 12:52 Opdateret: kl. 13:39
arrow Stadionnyt: Politikere ændrer ikke på nyt stadion
08. august 2018 kl. 11:06 Opdateret: kl. 11:28
arrow DF: For få p-pladser ved stadion
21. juni 2018 kl. 12:47 Opdateret: kl. 12:28
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk