12. april 2021
Det gik helt galt for en 49-årig mand, som natten til søndag prøvede at køre bil i beruset tilstand. Foto: Kim Rasmussen
Det gik helt galt for en 49-årig mand, som natten til søndag prøvede at køre bil i beruset tilstand. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spritbilist var skyld i flere uheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spritbilist var skyld i flere uheld
Roskilde - 01. marts 2021 kl. 12:28

En 49-årig mand fra Kirke-Såby viste sig at være helt ude af stand til at køre bil i beruset tilstand, da han natten til søndag var årsag til flere uheld i Roskilde.

arrow Læs også: Bilist blinkede så meget at politiet blev tilkaldt

Først ramte han en bil, der ved 3.30-tiden holdt for rødt i krydset Østre Ringvej/Københavnsvej. Føreren af den bil, en 27-årig mand fra Roskilde, ringede til politiet og kunne fortælle, at den anden bil var fortsat videre ad Østre Ringvej mod syd.

Politiet kørte hastigt til området og fandt den 49-åriges bil cirka 75 meter nord for en rundkørsel på Østre Ringvej, hvor han var kørt op over en kantsten og havde ramt en lygtepæl.

Betjentene kunne konstatere, at den 49-årige var påvirket af spiritus, så han blev sigtet for spirituskørsel og anholdt til sagen. Ingen af parterne var kommet til skade uheldene, og den 49-årige blev løsladt efter at have fået taget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

Politiet inddrog førerretten fra den 49-årige, der således ikke længere må være fører af køretøjer, der kræver et kørekort. Han kan nu afvente analyseresultatet af blodprøven, før politiet tager stilling til, hvordan sagerne skal afgøres.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk