29. september 2021
En 22-årig mand havde lagt sig til at sove, efter at han i spirituspåvirket tilstand havde påkørt både en hæk og en parkeret bil. Foto: Kenn Thomsen
En 22-årig mand havde lagt sig til at sove, efter at han i spirituspåvirket tilstand havde påkørt både en hæk og en parkeret bil. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spritbilist fik konfiskeret bilen: Kørte ind i bil og hæk på p-plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spritbilist fik konfiskeret bilen: Kørte ind i bil og hæk på p-plads
Roskilde - 02. august 2021 kl. 11:53

En 22-årig mand fra Roskilde har fået beslaglagt sin varebil af politiet, efter at han i spirituspåvirket tilstand nåede at påkøre både en parkeret bil og en hæk på en p-plads ved en beboelsesejendom i Himmelev søndag eftermiddag.

Politiet modtog en anmeldelse om uheldet klokken 16.10 og kørte til stedet, hvor de fandt den 22-årige, som havde lagt sig til at sove i en lejlighed.

Et blæs i alkometeret viste en promille på over 2,0, så den 22-årige blev anholdt og sigtet for at forårsage uheld i spirituspåvirket tilstand. Han fik taget en blodprøve og blev derefter løsladt. Politiet inddrog den 22-åriges kørekort, så han ikke må køre bil, mens sagen behandles. Det er muligt i sager, hvor der er en formodning om, at promillen danner grundlag for en ubetinget frakendelse af førerretten.

Politiet beslaglagde varebilen med henblik på konfiskation, som det er muligt i sager med en promille på mere end 2,0. Den 22-årige protesterede over beslaglæggelsen, og retten skal derfor nu vurdere sagen. Politiet afventer nu resultatet af blodprøven, hvorefter den 22-årige vil høre mere i sin sag.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk