27. maj 2019
Grusgraven ved Vindinge sendte nogle store brag gennem byen. Der var dog ikke tale om betonsprængninger, som der tidligere har været, men derimod en filmoptagelse. Foto: Kristian Jørgensen
Grusgraven ved Vindinge sendte nogle store brag gennem byen. Der var dog ikke tale om betonsprængninger, som der tidligere har været, men derimod en filmoptagelse. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sprængninger fra filmoptagelse rystede en hel by

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sprængninger fra filmoptagelse rystede en hel by
Roskilde - 16. april 2018 kl. 11:49
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høje brag med rystelser og støvskyer til følge skabte søndag en del furore i Vindinge.

Bragene kom fra grusgraven nær byen, og de fleste regnede derfor med, at der var tale om betonsprængninger, som Nymølle Stenindustrier tidligere har foretaget.

Det var det dog ikke, fortæller teknisk chef Kent Thornberg. Det var derimod et filmselsskab, som Nymølle Stenindustrier havde givet lov til at låne grusgraven til optagelser, hvor de lavede sprængninger foran en bil.

Filmselskabet havde fået tilladelse af politiet, men ingen havde informeret borgerne i Vindinge.

Sprængningerne frustrerer ikke bare borgerne, men også kommunen. De fik henvendelser om bragene fra grusgraven, men de udsteder ikke tilladelser og var ikke varslet om, hvad der skulle ske i weekenden.

- Vi har nu taget kontakt til regionen for at spørge, om de var varslet, og jeg vil gerne klart signalere, at det her er ikke er okay. Så snart vi har fundet ud af, hvem der har givet tilladelse, vil jeg skrive et brev og spørge, om de gør sig begreb om, hvilken utryghed det skaber i et meget nært lokalområde, og jeg vil meget klart opfordre til at varsle, hvad og hvornår der bliver sprængt, siger borgmester Joy Mogensen (S).

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk