30. maj 2020
Eskild Petersen er leder af Specialcenter Roskilde, der søndag aften fik stjålet 21 computere og 16 ipads, efter tyvene først brød ind i to af skolens fløje. Foto: Steen Østbjerg
Eskild Petersen er leder af Specialcenter Roskilde, der søndag aften fik stjålet 21 computere og 16 ipads, efter tyvene først brød ind i to af skolens fløje. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Specialskole rippet for elektronik: - Det ser meget målrettet ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Specialskole rippet for elektronik: - Det ser meget målrettet ud
Opdateret 13. januar 2020 kl. 15:03
Roskilde - 13. januar 2020 kl. 12:57
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

21 computere og 16 ipads blev sent søndag aften stjålet fra Specialcenter Roskilde i Gundsømagle.

- De har brudt ind to steder, har smadret adskillige døre og brækket skabe op, hvor computerne var spærret inde. Så de er gået grundigt til værks, siger Eskild Petersen, leder af Specialcenter Roskilde, der på det tidligere rådhus i Gundsø har specialskolen Hedevang med 90 elever og et STU-tilbud med 35 elever.

De kommer dog ikke til at mangle udstyret i undervisningen. Skolen har andet, de kan bruge, indtil det stjålne er erstattet.

Skolen har videoovervågning, som måske kan bringe politiet på sporet af gerningsmændene. Umiddelbart kan deres fremgangsmåde tyde på, at tyvene har vidst, hvor de skulle hen for at finde comptuerne.

- Det bliver interessant at se, om der er noget på de overvågningsbilleder. Det kræver alligevel noget kendskab at gå ind og bryde netop de skabe op. Det ser meget målrettet ud, siger Eskild Petersen.

Indbruddet skete klokken 22.50, og politiet var fremme senere på natten. De har forhørt sig i området, men ingen har set noget mistænkeligt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk