25. oktober 2021
Udannelsesmessen Specialkompasset finder sted onsdag 22. og torsdag 23. september i Roskilde Kongrescenter. (Foto: Jan Partoft)
gallery icon

Se billedserie

Udannelsesmessen Specialkompasset finder sted onsdag 22. og torsdag 23. september i Roskilde Kongrescenter. (Foto: Jan Partoft)
Foto: Jan Partoft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Specialkompasset viser vej til en uddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Specialkompasset viser vej til en uddannelse
Roskilde - 19. september 2021 kl. 13:01

Skoler, institutioner, organisationer og fagfolk står sammen om at vise specialuddannelsesverdenen frem for de unge og deres pårørende, når der er uddannelsesmesse i Roskilde-hallerne på onsdag 22. og torsdag 23. september.

Uddannelsesmessen Specialkompasset er for unge med særlige behov. Her vil flere end 70 institutioner, skoler og organisationer vise den palet af muligheder, der er for at få en uddannelse selv om man ikke passer ind i det traditionelle uddannelsessystem.

Messens besøgende vil kunne høre oplæg fra mennesker, der selv har de relevante udfordringer helt inde på livet. Man kan for eksempel møde coach og foredragsholder Jamil Farah Mehdi, der selv har taget rejsen fra livets skyggeside til en succesfuld tilværelse eller den 20-årige blogger Mathilde Lusty Sørensen, fra bloggen Mit liv med angst og autisme.

Messen har åbent onsdag 22. september fra klokken 9 til 14 og fra klokken 16 til 19. Torsdag 23. september er der åbent fra klokken 9 til 14. Der er gratis adgang. Man kan finde udstillerlisten på specialkompasset.dk.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk