7. maj 2021
Sådan så der ud i Folkeparken, da der senest var sommerballet med Den kongelige Ballet i 2014. Til sommer vender de kongelige balletdansere tilbage. Foto: Kim Rasmussen
Sådan så der ud i Folkeparken, da der senest var sommerballet med Den kongelige Ballet i 2014. Til sommer vender de kongelige balletdansere tilbage. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerballetten vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerballetten vender tilbage
Roskilde - 29. april 2021 kl. 18:21

Fra 2009 til 2014 var det et fast indslag, at Den kongelige Ballet hver sommer lagde vejen forbi Folkeparken i Roskilde som en del af sin »Kongelig sommerballet«-turné. Det plejede at samle tusindvis af mennesker i amfiteateret i parken og gjorde dermed fordommen om, at ballet kun er for de få, til skamme.

arrow Læs også: Opera og ballet under åben himmel

Men siden har balletdanserne danset andre steder i sommerlandet, og i mellemtiden har amfiteateret været igennem en ombygning, så siddepladserne er blevet lidt mere behagelige.

Derfor skulle forholdene være optimale, når de kongelige balletdansere vender tilbage til Roskilde til sommer for første gang siden 2014. Datoen er søndag den 6. juni klokken 19, og det er gratis for alle.

Der er selvfølgelig det forbehold, at arrangementet er underlagt myndighedernes gældende restriktioner, så Det Kongelige Teater vil melde ud, hvordan arrangementerne afvikles, så snart det er muligt.

arrow Se video og billeder: Roskilde strømmede til ballet
18. juni 2014 kl. 23:58 Opdateret: kl. 23:52
Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk