20. oktober 2021
En fodpatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi stoppede to påvirkede kvinder på Jernbanegade søndag klokken 21.51. Den ene viste sig både at handle med narko og gå med våben.
En fodpatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi stoppede to påvirkede kvinder på Jernbanegade søndag klokken 21.51. Den ene viste sig både at handle med narko og gå med våben.
Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Snøvlende kvinder med narko og våben på lommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Snøvlende kvinder med narko og våben på lommen
Roskilde - 11. oktober 2021 kl. 12:11
Af Kristian Thomas Jørgensen

To kvinder tiltrak sig interesse fra en fodpatrulje, da de gik ad Jernbanegade søndag aften. Betjentene mente, at kvinderne måtte være påvirkede af narko, da de snøvlede og havde svært ved at svare for sig.

arrow Læs også: Narkotjek gav pote: Anholdt med 33 hashposer

Derfor blev kvinderne visiteret, og de viste sig at have lommerne fulde af ulovligheder. Den ene, en 31-årig fra Roskilde, gik rundt med tre gram amfetamin, 7,42 gram hash fordelt i mindre klumper og otte beroligende piller, som kvinden ikke havde recept på.

Trods sin tilstand havde hun øjensynligt ikke tænkt sig at indtage det hele selv, for politiet fandt også en digitalvægt og flere tomme pølsemandsposer, som ofte anvendes i forbindelse med narkosalg. Som om det ikke var nok, fandt betjentene i kvindens taske en strømpistol, og om halsen havde hun en halskniv, også kaldet en "pushdaggert".

De ulovlige ting blev beslaglagt med henblik på konfiskation, og den 31-årige erkendte, da hun blev sigtet for at ville videreoverdrage narko. Den anden kvinde, som er 30 år og uden fast bopæl i Roskilde, havde 1,61 gram amfetamin, som hun blev sigtet for besidde.

arrow Der lugtede af hash: Politiet fik fingre i pusher
16. august 2021 kl. 11:06 Opdateret: kl. 11:06
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk