14. april 2021
Roskilde Handelsskole har gjort, hvad de kan for at begrænse smitterisikoen, mener direktør Jørgen Sloth. Men det er de unge selv, der må tage ansvar, hvis det skal nytte. Foto: Jens Wollesen
Roskilde Handelsskole har gjort, hvad de kan for at begrænse smitterisikoen, mener direktør Jørgen Sloth. Men det er de unge selv, der må tage ansvar, hvis det skal nytte. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smitteudbrud: - Vi kan se de ikke overholder anbefalingerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smitteudbrud: - Vi kan se de ikke overholder anbefalingerne
Opdateret 13. november 2020 kl. 10:50
Roskilde - 13. november 2020 kl. 06:36
Af Kristian Jørgensen

Der venter ikke nye og skrappere restriktioner på Roskilde Handelsskole, når eleverne tidligst mandag den 23. vender tilbage efter flere ugers virtuel undervisning på grund af coronaudbrud.

arrow Læs også: Eleverne vender tilbage efter smitteudbrud

- Vi kan jo ikke have vagter alle steder. Man betragter dem som voksne, og de forstår godt risikoen, siger direktør Jørgen Sloth.

Skolen er i forvejen sektioneret med adskilte indgange og toiletter, så eleverne kan holde sig i midre grupper. Alligevel kan direktøren konstatere, at en del af eleverne går på tværs af opdelingen, så risikoen for smittespredning stiger.

Det kan være, at skolen kan finde flere områder at afspærre, men i sidste ende er det op til de unge at passe på sig selv og hinanden. Og hvis andre kommer for tæt på, må man rykke væk.

- Vi gør, hvad vi kan ved at indrette skolen bedst muligt, men dybest set kan vi se, at de ikke overholder de anbefalinger, myndighederne kommer med. De må selv påtage sig et ansvar, siger Jørgen Sloth og peger også på, at forældrene har et ansvar for at tale med de unge om situationen.

ktj

arrow Handelsskole sender elever hjem næste uge med
12. november 2020 kl. 14:24 Opdateret: kl. 14:24
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk