17. maj 2021
Inden for fire uger forventer direktøren for Landsorganisationen Danske Daginstitutioner at have et ja eller nej til om kommunen vil købe eller leje lokalerne for at undgå at køre børnehavebørn i bus til Jyllinge for at få dem passet. Foto: Lars Kimer
Inden for fire uger forventer direktøren for Landsorganisationen Danske Daginstitutioner at have et ja eller nej til om kommunen vil købe eller leje lokalerne for at undgå at køre børnehavebørn i bus til Jyllinge for at få dem passet. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Småbørn i Ågerup: Kommunen tygger på køb eller leje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Småbørn i Ågerup: Kommunen tygger på køb eller leje
Roskilde - 14. april 2021 kl. 06:21
Af Lars Kimer

Nu har der endelig været kontakt mellem Roskilde Kommune og direktøren for Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD) om en mulig løsning for børnepasningen i Ågerup.

Indtil videre er løsningen, at en gruppe børn skal køres i bus til den lukkede fritidsklub Engen i Jyllinge, men efter kamp fra forældrene ser politikerne nu på flere andre muligheder, herunder en mulighed for at købe eller leje den pt. lukkede selvejende institution på Dyssevej i Ågerup.

Fredag blev det første møde holdt mellem tre repræsentanter fra kommunen og Palle Woss Petersen, direktør i LDD.

- Kommunen havde henvendt sig for at få et møde om eventuel leje eller køb af vores ejendom i Ågerup, fortæller Palle Woss og fortsætter;

»Vi havde en fin dialog og jeg gjorde opmærksom på, at vi - såfremt vi kan blive enige om vilkår og eventuel pris - er indstillet på at udleje eller sælge ejendommen,« skriver han i en mail til DAGBLADET Roskilde.

Plan om privatinstitution?

For tiden går der håndværkere i institutionen for at få den sat i stand.

»Indtil andre løsninger viser sig, så kører vi videre med planerne om, at der skal være daginstitutionsdrift i ejendommen. Dog forventer vi, at såfremt vi skal etablere en ny privatinstitution, kan det først blive på den anden side af sommerferien/efteråret,« står der i mailen.

Fire uger
Kommunen var i første omgang dog ikke afvisende oven på dialogen, og inden ugen er omme, skulle der ligge et udkast til et købstilbud eller en lejekontrakt på kommunens bord.

»Det er min forventning, at kommunen relativt hurtigt giver en tilbagemelding på hvad der så skal ske. Jeg forventer, at sagen om køb eller leje er afklaret inden for de kommende fire uger,« skriver Palle Woss Petersen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk