23. august 2019
Politikerne har erkendt, at de har tabt til folkestemningen. Det er slut med Åben Arena. For fremtiden skal Dyrskuepladsen officielt hedde Roskilde Dyrskueplads. Foto: Steen Østbjerg
Politikerne har erkendt, at de har tabt til folkestemningen. Det er slut med Åben Arena. For fremtiden skal Dyrskuepladsen officielt hedde Roskilde Dyrskueplads. Foto: Steen Østbjerg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slut med Åben Arena

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slut med Åben Arena
Opdateret 05. februar 2016 kl. 15:08
Roskilde - 05. februar 2016 kl. 12:25
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde: Hvis du nogensinde har kaldt Dyrskuepladsen for Åben Arena, så kan du godt holde op igen, skriver DAGBLADET Roskilde.

Protesterne mod navneskiftet har været mange, og nu har politikerne strakt våben og erkendt, at det var et fjollet navn til det, alle kender som Dyrskuepladsen.

- Vi har måttet gøre lidt selvransagelse og erkende, at det ikke er den klogeste beslutning, vi har truffet. Det var et dårligt navn, vi havde valgt, siger formand for plan- og teknikudvalget, Torben Jørgensen (S).

Udvalget har nu besluttet, at det officielle navn for fremtiden skal være Roskilde Dyrskueplads.

- Vi har valgt at gå tilbage til det oprindelige navn. Det virker mest logisk, at også vores bynavn indgår i navnet, siger Torben Jørgensen.

Enhedslisten var eneste parti, der ikke var klar til et navneskift. Partiet ønskede en proces med borgerinddragelse for at se, hvilket nyt navn borgerne kunne komme op med.

- Det kunne være spændende med en borgerinddragelse, men vi valgte at gå tilbage til det, vi kender, siger Torben Jørgensen.

Ligegyldigt hvor mange navne politikerne beslutter, så vil pladsen, der har givet borgerne så mange store og sjove oplevelser, nok meget, meget længe hedde Dyrskuepladsen i folkemunde.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk