18. september 2020
Fjernvarmearbejdet i Ringstedgade bliver forlænget med halvanden måned. Nu bliver det først afsluttet ved udgangen af november. Foto: Britt Nielsen
Fjernvarmearbejdet i Ringstedgade bliver forlænget med halvanden måned. Nu bliver det først afsluttet ved udgangen af november. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sløseri forlænger prop i trafikken i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sløseri forlænger prop i trafikken i bymidten
Roskilde - 14. september 2020 kl. 12:47
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det bliver først omkring første søndag i advent, at trafikken kommer til at flyde normalt i Ringstedgade.

Fors har nemlig konstateret, at der er blevet begået fejl under udskiftningen af de fjernvarmeledninger, der ligger i gaden. Arbejdet skulle være afsluttet 1. oktober, men fordi de begåede fejl, som blev konstateret ved Fors' løbende tilsyn, naturligvis skal rettes, er forventningen nu, at arbejdet først bliver afsluttet i slutningen af november.

- Det er en personlig fejl, som er begået, når rørene skulle samles. Det er simpelthen sløseri. Heldigvis har vi nået at udbedre fejlene, inden vi dækkede til igen, men det har betydet, at tiden er løbet fra os, siger Jesper Jørgensen, der er Fors' projektleder på udskiftningen af rørene.

Trafikanterne - navnlig bilisterne - oplever arbejdet i Ringstedgade som en begrænsning, ikke mindst i den nuværende fase, hvor vejarbejdet blokerer al trafik i krydset Ringstedgade/Bredgade. Indledningsvis var der spærret mellem Schmeltz Plads og Støden, og den gode nyhed er, at det måske ikke bliver nødvendigt at grave op på dén strækning af Ringstedgade igen.

- Hvis det er noget, vi beslutter at gøre, bliver det først efter nytår, men vi er ved at undersøge, om vi kan nøjes med at fotodokumentere, at rørene er samlet rigtigt. På dét stykke er rørene samlet af en anden, men det kan godt være, vi lige skal ned at kigge for at sikre os, at alt er i orden der, siger Jesper Jørgensen.

Fors beklager de gener, der er forbundet med forsinkelsen.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk