25. november 2020
Der er blevet sløjfet tre busstoppesteder i Jyllinge på rute 358 - og oprettet et nyt. Der kan være flere ændringer på vej på ruten, når en analyse bliver færdig til næste år. Foto: Kenn Thomsen
Der er blevet sløjfet tre busstoppesteder i Jyllinge på rute 358 - og oprettet et nyt. Der kan være flere ændringer på vej på ruten, når en analyse bliver færdig til næste år. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sløjfer tre stoppesteder - bus 358 laves måske om

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sløjfer tre stoppesteder - bus 358 laves måske om
Roskilde - 02. november 2019 kl. 14:11
Af Lars Kimer

Brugerne af busrute 358 kan måske se frem til ændringer på ruten. Roskilde Kommune skal i løbet af 2020 se på mulighederne for at ændre den lange rute. Trafikplanlægger Morten Heegaard understreger dog, at intet er besluttet.

- Vi skal lave en analyse af ruten og busser i nærheden af der, hvor 358 kører sammen med Movia. Det handler både om at give det bedste busprodukt, men også om at en omlægning kan frigøre nogle penge, som eventuelt kan bruges til bedre bus, siger han.

I Frederikssund har man fx lavet det, som kaldes en kommunebus.

- Det er en bus, der om morgenen kører som skolebus og resten af dagen som en anden bus. Det kan også være, at 358 kan erstatte skolebussen på nogle stræk eller omvendt, så vi får en kortere rute 358, siger Morten Heegaard og fortsætter:

- 358 har et rigtig langt forløb, og er der noget, kunderne er kede af, så er det, at transporten tager lang tid, så vi ser på, om ruten kan gøre, at folk kommer hurtigere til deres destinationer, siger han.

En ting er allerede sket. I Jyllinge er der blevet sløjfet tre stoppesteder - det er dog ikke som følge af noget stort analysearbejde. Det er vel nærmere som følge af en ændret virkelighed.

- De tre stoppesteder, som lå i industrikvarteret Møllehaven, er med åbningen af Møllevej ud til A6 blevet sløjfet. Vi har i stedet et nyt stoppested på Møllevej ved Møllehaven, siger Morten Heegaard.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk