10. december 2019
Skolens Venner er blevet udvalgt til at holde et gratis møde på Comwell Roskilde.
Skolens Venner er blevet udvalgt til at holde et gratis møde på Comwell Roskilde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolevenner får gratis møde på hotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolevenner får gratis møde på hotel
Roskilde - 22. juli 2019 kl. 17:29
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hotelkæden Comwell Hotels kan i år fejre 50-års jubilæum og har i den anledning doneret et gratis møde på hvert af sine danske hoteller til en forening eller organisation, der til daglig er med til at gøre en forskel for andre.

arrow Læs også: Turisternes dom: Domkirken og Mumm i top

I Roskilde bliver det Skolens Venner, som honoreres for deres gode arbejde med et jubilæumsmøde på Comwell Roskilde. Foreningens største lokalafdeling ligger i Roskilde med omkring 40 aktive skolevenner fordelt på kommunens otte skoler, og to af stifterne er ægteparret Lise og Carsten Hogstad, som bor i Roskilde.

Skolens Venners er en forening, hvis formål er at rekruttere frivillige »skolevenner«, der hovedsageligt består af pensionister, som er med til at »give en hånd med i skolen«. En opgave der består i at understøtte læringslyst og livsduelighed hos børn og unge i deres skoleklassefælleskab.

Foreningens indsats kommer alle børnene - specielt de udfordrede børn - til gavn. Børnene i skolerne får gennem skolevennerne øget voksenkontakt, som skaber bedre trivsel og dermed livs- og læringslyst. Skolevennerne får til gengæld glæde og indhold i tilværelsen ved at engagere sig i lokale børns trivsel og læring.

Skolens Venner har omkring 90 frivillige skolevenner tilknyttet. De frivillige er organiseret i lokalafdelinger i syv kommuner på tværs af Danmark, der serviceres og supporteres af landsforeningen. Skolens Venner vil benytte det gratis jubilæumsmøde til at indkalde alle lokalafdelinger til årsmøde på Comwell Roskilde, hvor de forventer op mod 40 personer medio august.

arrow Skolevenner skaber glæde
11. februar 2017 kl. 12:49 Opdateret: kl. 11:22
arrow Ægtepar vil have frivillige til at støtte skolelærerne
31. juli 2014 kl. 15:21 Opdateret: kl. 11:38

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk