23. marts 2019
Lynghøjskolen i Svogerslev skal have ny skoleleder. Den nuværende, Gregers Lau Hansen, stopper 31. marts efter fire år på posten. Foto: Lars Ahn Pedersen
Lynghøjskolen i Svogerslev skal have ny skoleleder. Den nuværende, Gregers Lau Hansen, stopper 31. marts efter fire år på posten. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoleleder stopper efter fire år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoleleder stopper efter fire år
Roskilde - 14. februar 2019 kl. 15:41
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvem der skal have ansvaret for Lynghøjskolens cirka 560 elever efter den 31. marts vides ikke, for skolens leder gennem fire år, Gregers Lau Hansen, har sagt sin stilling op til den dato. Det meldte han officielt ud tirsdag.

- Jeg har været rigtig glad for at være skoleleder på Lynghøjskolen, men jeg har sagt ja til en stilling som skoleleder på en stor skole på Frederiksberg, hvor jeg i øvrigt også bor. Den skole har en del arbejde med specialklasseelever, og det synes jeg er virkelig spændende, siger Gregers Lau Hansen til DAGBLADET om opsigelsen.

Opsigelsen er så ny, at skolebestyrelsen ikke er kommet langt i dens bestræbelser på at finde en ny.

- Vi har været rigtig glade for Gregers. Hvem der skal fylde hans sko, ved vi ikke. Vi skal først have talt sammen i bestyrelsen, siger formand for skolebestyrelsen Louise Frendø.

Skolebestyrelsen træder formelt sammen næste gang den 28. februar til et ordinært møde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk