19. maj 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolefodbold: De trynede Gadstrup og blev Roskildes bedste i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolefodbold: De trynede Gadstrup og blev Roskildes bedste i år
Roskilde - 07. november 2018 kl. 15:37
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Skt. Josefs Skole har igen vist, at skolen er langtidsholdbar i skolefodboldturneringen. For tre år siden nåede skolens pigehold kredssemifinalen, og i år er Skt. Josefs Skoles drengehold den eneste tilbageværende skole fra Roskilde, nu hvor turneringen går ind i sjette runde.

Det står klart efter, at drengene tog en tur til kunstgræsbanen i Viby for at møde Gadstrup Skole - så må læseren selv afgøre, hvem der havde hjemmebane. Skt. Josefs Skole tog i hvert fald hjem til Roskilde med en sejr på 5-3 i bagagen. Målene blev sat ind af Gustav Olsen med to mål og Sophus Tæstensen, Mathias Rasmussen og Jonas Brandt Jacobsen med hver et mål.

I næste runde møder Sankt Josefs Skole holdet fra Brøndby Strand Skole i en kamp, der ser ud til at blive spillet næste onsdag i Roskilde.

Skt. Josefs Skoles vej til sjette runde er gået over lutter hold fra Roskilde Kommune. Skt. Josefs Skole trådte først ind i anden runde, og det gjorde man med manér. 15-0 blev kampen mod Ros Privatskole.

I tredje runde blev modstanden straks noget mere skrap. Skt. Josefs slap fra Jyllinge med en 2-1 sejr over Baunehøjskolen.

I fjerde runde kunne Trekronerskolen ikke holde stand og måtte tage hjem med et nederlag på 1-3. Endelig var det så Gadstrup Skoles tur til at tabe.

Sjette runde er efterårets næstsidste, og det er 1/16-finalen på landsplan.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk