26. februar 2021
Politiet har for anden gang på to uger sigtet en skønhedsklinik i Roskilde for at holde åbent og udføre behandlinger på kunder. Foto: Kenn Thomsen
Politiet har for anden gang på to uger sigtet en skønhedsklinik i Roskilde for at holde åbent og udføre behandlinger på kunder. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skønhedsklinik igen afsløret i at holde åbent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skønhedsklinik igen afsløret i at holde åbent
Roskilde - 20. januar 2021 kl. 10:39

For anden gang inden for få uger er en skønhedsklinik i Roskilde blevet sigtet af politiet for at holde åbent. Flere borgere havde anmeldt til politiet, at der blev annonceret på sociale medier om, at klinikken var åben, og at der blev udført behandlinger på stedet, selvom de ifølge restriktionerne for at begrænse coronasmitte er påbudt at holde lukket.

arrow Læs også: Ligeglad med nedlukning: Politiet lukker skønhedsklinik for fjerde gang

En patrulje kørte derfor forbi tirsdag klokken 11.15 for at lave et Covid-19 tilsyn og traf ved klinikken en ansat og en kunde, som havde bestilt tid. Patruljen så en person blive lukket ud af bagdøren, da politiet ankom.

Ejeren af klinikken, en 34-årig mand fra Roskilde, ankom til stedet, hvor han blev gjort bekendt med, at virksomheden blev sigtet for at overtræde Covid-19 reglerne. Han nægtede forholdet. Ingen kunder blev sigtet for noget i den forbindelse, men forklaringer fra kunder vil være en del af beviserne i sagen.

Politiet var også ved klinikken den 9. januar, hvor indehaveren blev sigtet for at holde åben trods restriktioner om at holde lukket. Virksomheden kan nu forvente en bøde, der skærpes i gentagelsestilfælde ved overtrædelse af coronareglerne.

arrow Skønhed vigtigere end corona: Trodsig klinik får sin tredje bøde
01. februar 2021 kl. 11:54 Opdateret: kl. 13:02
arrow Skønhedsklinik og motionister blæste på forbud
11. januar 2021 kl. 10:09 Opdateret: kl. 10:09
Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk