16. april 2021
Fire nye formidlingsstop langs Boserup Mountainbike-spor skal inspirere de cyklende til at stoppe op og blive klogere på det landskab, de cykler igennem. Foto: Sofie Clauson-Kaas
Fire nye formidlingsstop langs Boserup Mountainbike-spor skal inspirere de cyklende til at stoppe op og blive klogere på det landskab, de cykler igennem. Foto: Sofie Clauson-Kaas
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skilte skal få mountainbikeryttere til at nyde skoven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skilte skal få mountainbikeryttere til at nyde skoven
Roskilde - 16. januar 2020 kl. 19:33

I Boserup Skov finder man et 10 kilometer langt mountainbikespor. Ved hjælp af frivillige kræfter og knofedt bliver sporet vedligeholdt til gavn for mange mountainbikeryttere. Nu er Roskilde Mountainbike Klub og Nationalpark Skjoldungernes Land gået sammen om et projekt, der skal udvide oplevelsen på mountainbike-sporet.

arrow Læs også: Kvinderne gav den gas i Boserup Skov

Det sker med fire nye formidlingsposter, som netop er sat op. Her kan forbipasserende stoppe op og finde information om skovens særlige kendetegn og spændende natur- og kulturhistorie. De nye formidlingsstop er udformet som fodstøtter, hvor cykelrytterne nemt kan stoppe op og hvile foden, mens de læser en kort tekst om natur- og kulturhistorien i skoven.

Projektet kombinerer således friluftsliv med natur- og kulturformidling i landskabet, og det glæder Thomas Larsen Schmidt fra Roskilde Mountainbike Klub.

- Roskilde Mountainbike Klub ønsker med formidlingsstationerne at fremvise de fine og spændende natur og kulturhistoriske oplevelser, man kan se langs mountainbikesporet i Boserup Skov. Det er dejligt, at vi kan samarbejde med nationalparken om at kombinere naturformidling og et aktivt friluftsliv, siger han.

arrow 11 km cyklesti gennem skovbunden
22. oktober 2012 kl. 14:27 Opdateret: kl. 15:00
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk