21. januar 2021
Sjov Ferie sørger for, at børn og unge ikke kommer til at kede sig i sommerferien. De kan blandt andet køre på Roskilde BMX bane i Darup. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Sjov Ferie sørger for, at børn og unge ikke kommer til at kede sig i sommerferien. De kan blandt andet køre på Roskilde BMX bane i Darup. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjov Ferie-program kan kun fås digitalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjov Ferie-program kan kun fås digitalt
Roskilde - 28. juni 2020 kl. 13:07

Programmet for Sjov Ferie er udkommet, men i stedet for at være samlet i en fysisk folder som normalt har Sjov Ferie i år fået sin egen hjemmeside www.sjovferie.roskilde.dk, hvor det fulde program kan findes.

arrow Læs også: Sommeren er reddet: Ferieaktiviteter bliver alligevel til noget

Selv om planlægningen af Sjov Ferie har været udfordret tidsmæssigt denne gang, bydes der igen på en masse sommeraktiviteter for børn og unge, der går i 0.-10. klasse. De kan blandt andet give sig i kast med street art, lav deres egen festivalplakat eller iføre sig bidragten og blive klogere på, hvordan bier laver honning. Skal der være fart over feltet, så hop på en BMX cykel og få en sjov dag på Roskildes BMX bane.

Går du i 0-3. klasse, kan du fx besøge Kreativt Hus for børn, hvor du med hjælp fra to dygtige kunstnere kan skabe dit eget insektunivers. Har du en kunstner gemt i dig, så er kunstnerkoloni hos KulturCosmos i Viby måske noget for dig?

På Jyllinge Bibliotek kan man sammen med Genskab få lov til pifte et møbel op og gøre det helt personligt, og man får selvfølgelig lov til at tage det med hjem. For fans af quizzer vil der i perioden fra 29. juni til 9. august hænge quizzpørgsmål uden for bibliotekerne i Roskilde, Jyllinge og Viby.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk