13. juni 2021
Det lokale band B-siden er med i kvartfinalen i Popkorn Nordic, der afvikles på Gimle den 21. oktober. Her ses de, da de spillede på Smack Festival på Musicon i september. Foto: Jens Wollesen
Det lokale band B-siden er med i kvartfinalen i Popkorn Nordic, der afvikles på Gimle den 21. oktober. Her ses de, da de spillede på Smack Festival på Musicon i september. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjællandske musiktalenter dyster på Gimle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjællandske musiktalenter dyster på Gimle
Roskilde - 17. oktober 2020 kl. 12:27

Gimle i Roskilde er onsdag den 21. oktober vært for en kvartfinale i musikkonkurrencen Popkorn Nordic, hvor de bedste nye bands fra Sjælland og Skåne mødes.

Popkorn Nordic er samtidig et talentudviklingsforløb, hvor alle deltagende bands og artister undervejs modtager coaching fra den danske og svenske musikbranche, lige som de inviteres til en netværksdag, hvor de kan høste tips og tricks fra nogle af branchens skarpeste profiler.

På Gimle kan publikum opleve fem bands, som allerede har været igennem en indledende runde og har vist deres værd. Der bydes på artpop fra duoen Komorebi Garden, rock fra Hawkings Black Circus, hiphop og dancehall fra Son og Sun & The BombaSquad, postpunk fra Wrong Exit og dansk folkelig pop fra Roskilde-bandet B-siden.

Komorebi Garden er en sanger-producer duo, som består af Ronja Andersson og Eigil Hein Jespersen. Foto: PR

Den endelige vinder får spillejob på Helsingør Festival 2021 og HX Festival i Sverige 2021 og et skræddersyet coachingforløb. Aftenens vært er rapperen Karen Mukupa. Dørene åbnes klokken 19, og musikken går i gang klokken 19.30.

Wrong Exit består af fire gymnasievenner, der spiller postpunk. Foto: PR

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk