20. januar 2019
Så skal der trænes. Vægttræningscenteret i Jyllingehallerne, GVK, er tilbage i egne rammer. Det fejrer foreningen blandt andet med for 1,3 millioner kroner nyt udstyr. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Så skal der trænes. Vægttræningscenteret i Jyllingehallerne, GVK, er tilbage i egne rammer. Det fejrer foreningen blandt andet med for 1,3 millioner kroner nyt udstyr. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sjællands største fitnesscenter er tilbage - men dellerysteren er endnu ikke på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sjællands største fitnesscenter er tilbage - men dellerysteren er endnu ikke på plads
Roskilde - 15. december 2017 kl. 12:05
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Hej Henrik, hvorfor er dellerysteren ikke sat op endnu?

arrow Læs også: Åbning af nye haller udskudt til marts

Tonen er kærlig og med et bid af humor, da medlemmerne af GVK, Sjællands største foreningsfitnesscenter, laver stormløb på foreningens nye lokaler, som åbnede her til morgen klokken otte. Medlemmerne kunne træde ind de nye lokaler, som det seneste år er bygget op sammen med opbygningen af Jyllingehallerne efter branden.

Ved nitiden susede omkring 100 af medlemmerne allerede rundt mellem løbebånd, trappemaskiner og håndvægte.

Lad det være sagt med det samme, lokalerne er ikke helt færdige. Der mangler et panel hist og her, toiletsæder er kommet på toiletterne i sidste øjeblik, og spørger man formand Keld Jepsen, så er GVK langt fra på plads, selv om den sidste uge har stået på flytning og medlemmerne opleve i dag som den store dag.

- Vi har en del ting, som vi skal have justeret. Sådan er det nok at rykke tilbage i lokaler, men vi glæder os til at komme helt på plads, det kommer vi først en gang til marts, siger Keld Jepsen.

Kælderetagen, stedet hvor foreningen for 34 år siden startede med et par hundrede kvadratmeter og 100 medlemmer, er endnu ikke færdig, og det bliver den formentlig først til marts, hvor der kan rykkes helt på plads.

Det var dog en meget lykkelig daglig leder Henrik Olsen, som kunne stå og se ud over centeret, som er blevet enormt, med en helt ny første sal der bugner af diverse maskiner.

- Førstesalen havde vi ikke før, så vi er i den grad retur. Det har betydet, at vi har kunnet flytte mange flere maskiner ind. Der hvor der har været meget kø i primetime, har vi doblet op på maskiner, det er brystmaskiner og crosstrainere. Det skulle tage den værste kø, griner Henrik Olsen.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der i sin fulde version kan læses i DAGBLADET Roskilde fredag den 15. december. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Halbyggeri: Hov, det betondæk havde ikke noget underneden
05. maj 2017 kl. 14:50 Opdateret: kl. 11:50
arrow Jyllingehallerne åbner i flere tempi
17. februar 2017 kl. 16:49 Opdateret: kl. 14:16
arrow Billeder: Rejsegilde på brændte haller
09. december 2016 kl. 12:52 Opdateret: kl. 06:39

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk