26. september 2020
Det er ikke mange børn, der dukker op i SFO, når de ikke kan komme i skole som normalt. Flere af kommunens SFO'er stod i går halvtomme. Men det giver børnene mere luft. Her ses børn fra Hedegårdenes skoles SFO på legepladsen sidste forår.
Det er ikke mange børn, der dukker op i SFO, når de ikke kan komme i skole som normalt. Flere af kommunens SFO'er stod i går halvtomme. Men det giver børnene mere luft. Her ses børn fra Hedegårdenes skoles SFO på legepladsen sidste forår.
Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sfo'er står halvtomme under lockout

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sfo'er står halvtomme under lockout
Opdateret 04. april 2013 kl. 13:27
Roskilde - 03. april 2013 kl. 13:27
Af Malene Koops Grønborg

Roskilde: Der er god tid til at få ordnet de mere praktiske opgaver i sfo'erne rundt omkring, for med lockout af skolernes lærere, er der heller ikke mange børn, der dukker op i sfo'en.

I en konfliktsituation som den nuværende er reglerne nemlig sådan, at de børn, der går i sfo, først må komme i sfo'en, når deres normale skoleskema ville være slut. Det vil sige, at selv om sfo'en åbner klokken 11.30, så må et barn, der normalt ville have fri 13.40, men som ikke kan komme i skole på grund af lockout, ikke komme i sfo'en før klokken 13.40. Det skriver DAGBLADET Roskilde.

arrow Læs også: Det siger de om lockouten

I sfo'en på Østervangsskolen har man efter tirsdagen set sig nødsaget til påminde forældrene om, at de skal huske, at børnene ikke må komme i sfo før deres normale skema slutter.

- Jeg tror, at omkring 15 elever kom for tidligt i sfo. Så nu har jeg skrevet rundt til forældrene igen, at de skal huske, hvordan det er. Men i går tog vi det som en prøvedag, og så håber vi, at det fungerer nu, siger Lisbeth Berggren, der er sfo-leder på Østervangsskolen, hvor kun i alt 43 ud af 143 børn mødte op tirsdag.

I Dåstrup Skoles sfo blev en enkelt elev dog sendt tilbage på skolen, fordi han kom i sfo, før hans normale skema ville være sluttet.

- Jeg tror ikke, det var forældrenes skyld, men han troede, at han kunne gå i sfo, fordi han var den eneste tilbage i sin klasse. Men vi måtte sende ham tilbage i lidt tid, og det er da ret specielt, siger Merete Berre, der er sfo-leder.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Bondo: Sympatikonflikt en mulighed
04. april 2013 kl. 08:41 Opdateret: kl. 13:30
arrow Lockouten rammer et lokalt løbsarrangement
04. april 2013 kl. 07:16 Opdateret: kl. 14:07
arrow Konfliktramte børn bliver passet i julestue
04. april 2013 kl. 06:00 Opdateret: kl. 14:08
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk