26. januar 2021
Massør og wellnessterapeut Johanna Thorén (tv) fra Viby er gået sammen med sexolog og parterapeut Helene Kræmmer fra Jystrup om at åbne i Voxeværket i Roskilde. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Massør og wellnessterapeut Johanna Thorén (tv) fra Viby er gået sammen med sexolog og parterapeut Helene Kræmmer fra Jystrup om at åbne i Voxeværket i Roskilde. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sexolog og massør finder sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sexolog og massør finder sammen
Opdateret 11. august 2016 kl. 08:49
Roskilde - 09. august 2016 kl. 16:06
Af Lars Ahn Pedersen

Den ene trængte til at komme ud af huset, og den anden ville gerne arbejde som massør igen.

arrow Læs også: Gammel skolebygning reddet af søskendepar

Sådan gik det til, at Helene Kræmmer og Johanna Thorén nu deler et lokale i kontorfællesskabet Voxeværket på Industrivej 21 i Roskilde.

Helene Kræmmer er sexolog og parterapeut og har indtil nu haft egen praksis i hjemmet i Jystrup, mens svenske Johanna Thorén bor med sin kæreste i Viby efter at være flyttet til Danmark for et år siden.

- Jeg ville gerne ud af huset, og jeg synes, Roskilde er en fed by. Jeg kan godt lide attituden og den tilgang, som folk har her i byen. Vi valgte Voxeværket, fordi vi begge har job, hvor man er meget alene, og så er det rart at kunne møde andre. Og så glæder jeg mig til at kunne adskille privatliv og arbejde, siger Helene Kræmmer, som dog fortsat vil have praksis i Jystrup.

De to kender hinanden, fordi Johanna Thoréns kæreste voksede op over for Helene Kræmmer, så da sidstnævnte skrev på Facebook om sine planer om at åbne praksis i Roskilde, fik det gang i tankerne.

- Så jeg skrev til Helene og spurgte, om hun ville have mig med? fortæller Johanna Thorén, som til daglig arbejder i Sverige som pædagog for udviklingshæmmede, men også er uddannet som massør og wellnessterapeut. Inden kærligheden bragte hende til Viby, havde hun sit eget firma som massør, og det fik hun lyst til igen efter at være faldet på plads i Danmark.

Det ny makkerpar overtog lokalet i juli, men flyttede på grund af sommerferien først ind i sidste uge og har knoklet med at blive klar til indvielsen på fredag den 12. august klokken 17. De er allerede begyndt at tale om at arrangere foredrag, workshops med mere og lægger ud med en gratis miniworkshop »Parforholdets gyldne regler«, som Helene Kræmmer står for lørdag den 27. august klokken 15.

arrow Voxeværk skyder op som paddehatte
16. november 2015 kl. 12:03 Opdateret: kl. 16:49
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk