18. september 2021
Poul Offersen og Hanne Holm er henholdsvis far til Kenni Koustrup Offersen og mor til Sebastian Holm Hansen, som begge omkom i trafikulykken i februar. Deres smertelige tab brugte de til en snak om livets skrøbelighed på Drivers Event i går.
gallery icon

Se billedserie

Poul Offersen og Hanne Holm er henholdsvis far til Kenni Koustrup Offersen og mor til Sebastian Holm Hansen, som begge omkom i trafikulykken i februar. Deres smertelige tab brugte de til en snak om livets skrøbelighed på Drivers Event i går.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Selv for de bedste kan det gå galt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv for de bedste kan det gå galt
Opdateret 12. september 2012 kl. 06:49
Roskilde - 10. september 2012 kl. 12:58
Af Steen Østbjerg
Poul Offersens søn Kenni var en af de fire unge fra Havdrup, der mistede livet i en trafikulykke ved Tjæreby i februar. Han og andre pårørende til de dræbte var med på Drivers Event i Roskilde i weekenden for at gøre opmærksom på livets skrøbelighed.
arrow Læs også: Far og datter skriver bog om sorgen

- Jeg kan se noget af Kenni i de unge mennesker, der kommer. De skal bare vide, at så skrøbelige, som vi er, er det ikke givet, at vi når hele vejen gennem livet. Selv for de bedste kan det gå galt. Selv for dem, der ikke opsøger det, siger Poul Offersen til DAGBLADET.

Ulykken, som kostede Kenni Offersen, Sebastian Holm Hansen, Christian Nielsen og Martin Dam livet, har efterladt dybe ar på sjælen af alle, der kendte dem, og den er så meget mere uforståelig, fordi de fire netop havde gjort alt det, man bør gøre inden en bytur. De havde aftalt, hvad der kørte hjem, og chaufføren var helt ædru.

- Den sag er vanskelig, fordi vi har med unge mennesker at gøre, som vi ikke behøvede at tale til fornuft, for de VAR fornuftige. Så det er ikke nok at være fornuftig. Budskabet er, at man ikke ved, hvornår der er bud efter en, og at man skal tænke sig om hele tiden, siger Poul Offersen.

Læs hele interviewet med Poul Offersen i DAGBLADET mandag.
arrow Far til trafikdræbt: Fjern vejtræer
10. september 2012 kl. 13:26 Opdateret: kl. 06:48
arrow Hjerteskærende scener ved kisterne
03. marts 2012 kl. 16:59 Opdateret: kl. 09:26
arrow Farvel til Sebastian, Kenni, Christian og Martin
03. marts 2012 kl. 16:49 Opdateret: kl. 09:27
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk