14. oktober 2019
Dansk Sejlunion har udnævnt Roskilde Sejlklub til »Ungdomsvenlig sejlklub« på grund af klubbens ungdomsarbejde. Diplomet overrækkes til standerhejsningen søndag den 28. april. Foto: Lars Kimer
Dansk Sejlunion har udnævnt Roskilde Sejlklub til »Ungdomsvenlig sejlklub« på grund af klubbens ungdomsarbejde. Diplomet overrækkes til standerhejsningen søndag den 28. april. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sejlklub er ungdomsvenlig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sejlklub er ungdomsvenlig
Roskilde - 18. april 2019 kl. 17:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Sejlklub er blevet godkendt som »Ungdomsvenlig sejlklub« af Dansk Sejlunion. Udnævnelsen sker som en særlig anerkendelse af en velfungerende juniorafdeling med særlig struktureret og velorganiseret indsats.

arrow Læs også: Ungdomsvenlig sejlklub døbte syv små dværge

- Vi kan se, at der i Roskilde Sejlklub er visioner, ambitioner og tyngde bag ungdomsarbejdet. Vi finder det også væsentligt, at det er en »klub på to ben«, hvor der er fokus både på sejlads i bredere forstand såsom tursejlads, oplevelser, leg, sikkerhed og det sociale liv, og hvor der samtidig trænes seriøst med sportslige ambitioner, siger konsulent Nicolas Brandt Hansen fra Dans Sejlunion.

Klubbens juniorudvalg har hen over vinteren fået sparring af Nicolas Brandt Hansen til, hvordan arbejdet med klubbens cirka 50 aktive juniorsejlere kan blive endnu mere målrettet og fokuseret. Tirsdag den 30. april holder juniorudvalget møde klokken 18-19, hvor forældre og interesserede børn kan få mere information om sejlsporten og træningen på Roskilde Fjord.

Overrækkelsen af diplomet vil finde sted ved klubbens standerhejsning søndag den 28. april klokken 11, hvor der også vil være dåb af syv nye optimistjoller og nyt fra klubbens enheder. Der holdes desuden maritimt loppemarked, hvor diverse sejlergrej, redningsveste, sejlertøj og øvrige maritime effekter vil være til salg fra private.

arrow Sejklub får Normann som formand
28. marts 2019 kl. 18:29 Opdateret: kl. 13:04
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk