7. august 2020
De to fritidsklubber i Jyllinge, Engen og Poplen, har i weekenden afsluttet årets 14 dages hulebygningsprojekt. Alle deltagere sov ude i hulerne natten til lørdag, og vinderholdet fik Den gyldne Granrafte.
De to fritidsklubber i Jyllinge, Engen og Poplen, har i weekenden afsluttet årets 14 dages hulebygningsprojekt. Alle deltagere sov ude i hulerne natten til lørdag, og vinderholdet fik Den gyldne Granrafte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Seje 6. klasser: De vandt Den gyldne Granrafte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Seje 6. klasser: De vandt Den gyldne Granrafte
Roskilde - 11. september 2017 kl. 15:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev uddelt fine priser i weekenden, hvor der både var Guldtuben og Zulu Comedy Galla, men guldet gik i Jyllinge til otte raske piger og drenge fra 6. klasse.

arrow Læs også: Klub får en ekstra livline

Der var nemlig dømt »peace, love and harmony«, da Emil W Christensen, Alma Urhøj, Emma T Alexandre, Cecilie M. Leander, Maja Ebstrup, Julie K Merl Larsen, Rikke G Ullner og Nicoline Bøgeskov vandt det årlige hulebygningsprojekt på Klub engen og modtog trofæet »Den gyldne Granrafte« som bevis på, at deres hule og gruppe med navnet »Hippierne« havde vundet.

Gruppen valgte på vejen også lige at sprænge pointbarometeret med hele 60 point.

- Det er aldrig sket før, at en gruppe har fået så mange point. Med sang, håndtegn, humor, krydret med en del kreativitet over emnet og en ordentlig portion indlevelse i deres eget koncept har de taget fusen på os to dommere, lyder det fra György Bihari, pædagog på Engen og en af de to dommere.

- Jeg var lige ved at græde, udbrød Emil og tog sig til håret, da han kommer ned fra podiet sammen med sine holdkammerater og med trofæet i hånden.

Der var kæmpe smil helt op til ørerne og så lige deres kampråb »peace, love and harmony«. Herefter var der kram fra mange af de andre deltagere.

Gennem 13 dage har omkring 105 børn fra Klub Engen og Klub Poplen i Jyllinge arbejdet sammen på tværs af 4.-7. klasse. Igen i år endte det med 18 vildt forskellige huler, som er bygget af rafter og bundet med sisal-snor, som medlemmerne har »arbejdet« for og tjent eftertragtede og helt nødvendige »EngSlanter« til.

- Nye venskaber er dannet, grænser er flyttet, og rigtig mange har lært nye ting om sig selv og deres venner. Under projektet gør vi meget ud af at lære vores medlemmer, hvordan samfundet er. Ungerne får pludselig en idé om, at man ikke bare kan gå ud at købe det, man lige står og mangler, hvis ikke man har råd, eller hvis ens »bank-bog« er blevet væk! Hvad gør man så, hvad er et depositum, og hvad sker der når ikke man passer på sine ting? Ja, penge vokser ikke på træerne, man må yde for at nyde. Børn kan langt mere, end hvad voksne går og tror, bare man viser tillid og giver dem lidt tid, siger György Bihari.

Vinderne fik naturligvis morgenmad på sengen efter overnatning i hulen fra fredag til lørdag. Og så landede de lige en gigantisk romkugle til otte personer.

arrow Forældre vil redde fritidsklub med støtteforening
18. april 2019 kl. 08:43 Opdateret: kl. 11:56
arrow Nu kommer øksen: Klub Engen ikke til at redde
05. april 2019 kl. 05:10 Opdateret: kl. 15:11
arrow Klublukning: Engen langt fra reddet
11. oktober 2018 kl. 13:04 Opdateret: kl. 13:04
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk